Hvordan beregne hvor mange watt dine solpaneler vil produsere når du lager billige solpaneler hjemme

Hvordan beregne hvor mange watt dine solpaneler vil produsere når du lager billige solpaneler hjemme 

1.

Bestem hvor mange watt hver enkelt av dine solceller kan produsere. For å bestemme Wattage, multipliser antall forsterkere med antall volt i hver soloppringing. For eksempel kan du ha en celle som kan produsere 3,5 Amps x .6 Volts = 2.1 Watt.

2.

Beregn hvor mange Volts hvert solpanel vil produsere. Husk: hvert panel skal bestå av så mange individuelle solceller du kobler sammen. For å bestemme antall volt som din solpanel vil produsere, flere antall celler du vil inkludere i solpanelet. Hvis du for eksempel har 36 celler x 0,6 volt, har du et 21,6 Volt-panel.

3.

For å bestemme hvor mange watt din solcellepanel skal produsere, multipliserer totalt antall volt produsert av panelet ditt ved å forsterker ampere per celle i panelet. For eksempel oppretter 3,5 Amps x 21,6 Volts et 75,6 Watt panel.

Tips og advarsler

< / p>
 • Når du lager ditt eget solcellepanel, er det viktig å være kjent med det elektriske elementet slik at panelet fungerer riktig for å produsere riktig mengde energi for dine behov. Hvis du bestemmer deg for å bygge din egen solenergi system, så er det viktig at du enten ansetter en elektrisk entreprenør for å gå gjennom de elektriske komponentene, eller at du er kjent med hvordan solceller fungerer sammen og med utstyret ditt for å skape energi.
 • Husk at strømmen (Watt) er opprettet ved hjelp av denne formelen: Ampere x Spenning = Strøm i Watts.
 • Energien som forbrukes av de fleste husholdningsapparater, måles i Watts.
 • < li> Når du arbeider med elektrisitet, er det viktig å være sikker på at du er klar over farene ved elektrocution. Mange mennesker ser etter måter å redusere miljøpåvirkningen deres og spare penger på. Imidlertid er mange miljøvennlige teknologier fortsatt dyre for mange mennesker å ha råd til. Som et resultat blir hjemmelagde solpaneler stadig mer populære for mange som er interessert i å bruke solenergi uten å måtte betale gjennom taket for det.

  Hvis du velger å bygge ditt eget solsystem, vil du være sikker på at du vet hva du gjør. Mange bygger systemet selv, og deretter ansetter en elektriker for å koble alle systemkomponenter, slik at de kan være sikre på at de får mest effektive - og effektive - energistrømning gjennom sine systemer.

  Tilkobling av celler for å få riktig mengde strøm. Hvis du bygger dine egne solcellepaneler, må du bestemme hvor mye strøm du vil ha hver solcellepanelcelle til å lage. Med produksjonen i tankene, må du bygge cellene ved å bruke riktig antall celler for dine spesifikke behov.

  Andre artikkelen

  DSL Wiring Krav
  Slik installerer du Mosaic Tile med papir på forsiden
  Slik installerer du en Vinyl Tile Foor
  Den beste Wood Trim å bruke i et moderne hjem
  Slik bruker du en elektrisk håndborer
  DIY Closet Shelves
  Hvordan finne riktig størrelse skrue
  Slik Planlegger Tile Layout
  Hva er en Closet Flange Seal?
  Slik legger du Marble Wall Tiles på Cement Board
  Slik feilsøker du en luftkompressor som ikke har noe uttakstrykk
  Slik installerer du et beadboardloft over popcorn
  Hvordan måle en ny inngangsdør
  Om Gorilla Lim
  Informasjon om murstein murverk
  Plasseplanlegging for et kontorinnredning
  Slik beregner du kvadratfot i tommer
  Hvordan å forny keramiske fliser
  Ideer for isolering av et garasje tak
  Brukes til gamle produserte hjem