Hvordan å beregne benkeplater

Hvordan å beregne benkeplater 

1.

Mål kabinettdybden ved å plassere målebåndet under den nåværende benkeplaten med skapdørene åpne. Dette vil tillate deg å få en nøyaktig måling fra dybden fra baksiden av veggen eller skapet til utsiden. Et typisk skap er enten 18, 24 eller 30 tommer i dybden. Legg merke til skapets dybde på forskjellige steder på et stykke papir.

2.

Ta av toppen av benken slik at du kan ha en klar plass til å måle bordet lengde langs veggen eller bakplaten. Dette vil gi deg muligheten til å måle benken nøyaktig uten apparater, og andre ting kommer i veien.

3.

Mål platelengden ved å plassere målebåndet langs bakveggen eller tilbake sprut. Begynn på den ene enden av benkeplaten og legg deg langs hele benkeplaten. Legg merke til alle målesegmentene når du tar målene slik at du ikke glemmer noe.

4. Legg til hvert segment av lengden sammen for å få de totale lineære føttene. Dette vil hjelpe deg med å prise utlegget da de fleste priser er basert på lineære føtter.

5.

Flere lengder av dybden du har målt, og du får total kvadratfot. Dette er en god referanse når du snakker med entreprenører om hvor mye det vil koste å installere en ny benkeplate, da de fleste av prisene er basert på kvadratfot.

Bordplater kan være en av de dyreste delene av et kjøkken remodel. De er det største romelementet i rommet, og gir mest oppmerksomhet når du går inn. Bordplater spiller en viktig rolle i hvordan rom brukes og hvordan folk fungerer i rommet. Beregning av benkenes størrelse er viktig fordi en feilberegning kan være svært kostbar. Siden de fleste benkeplater er skreddersydde, betyr en feil størrelse ikke bare mer bekostning, men også en forsinkelse i gjennomføringen av prosjektet.

Andre artikkelen

Hvordan flette gulvet
Hvordan reparere et lekende tak på et gammelt hus
Hvordan bygge en Cinder Block Fire Pit
Instruksjoner for hvordan du installerer baksteinsblokker
Slik fjerner du keramisk flis fra en dusj
Bamboo Lashing Veibeskrivelse
Hvordan bli kvitt duer fra taket
Hvordan male en Roll-up Metal Garage Door
Slik bruker du en Levitron Phone Crimp Tool
Slik løser du brutte flisens benkeplater
Slik kobler du tak til betongblokkvegg
Slik installerer du Pre-Assembled Upper Bathroom Cabinets
Slik sømberberteppe
Gjør det selv rustfritt stål Backsplash
Hva er fordelene med individuelle Cedar Helvetesild?
Hvordan måle Stair Stringers
DIY Baderom Makeover
Hvordan kutte arkitektoniske helvetesild
Slik installerer du PEX Tubing i en plate
Ulike typer Pine Wood