Hvordan Texture og Paint Any Betong Surface

Hvordan Texture og Paint Any Betong Surface 

1. Bruk en skrape til å skrape en hvilken som helst betongoverflate, og bruk en slipesting og en slisepumpe for å fjerne eventuelle andre ufullkommenheter i overflaten og blås området rent.

2. Bruk papir og tape til å dekke alle plastfliser og hus som ikke kommer til å bli teksturert. husk ting i bassenget også hvis det er et basseng. Dette er hvor du kan velge mellom 1 tommers tape på overflaten i et mønster og tekstur over det. Deretter fjernes før maling.

Bland duracrete og vann i en bøtte med en borer og skruer til den er så tykk som pannekjøttbatteri eller til den tørker av skruen. 4. Hell deretter blandingen inn i en tyngdefylt tapp og fest den til en kompressor og slå den på, og sprøyt overflaten i like mengder mens du justerer trykket for å bruke det. den rette størrelsen duracrete splatters som er omtrent størrelsen på en sølv dollar.

Så før det tørker hele veien, bruk en trowel til å slå ned splatters eller flate dem ut så de ser ut som tradisjonell tekstur. ofte må du gjøre området i flere seksjoner slik at det ikke tørkes for å så raskt skyte, slå ned, skyte ned til du er ferdig. Husk også at du ikke kan gå på våt tekstur. Noen ganger er golfklemmer vant til å holde seg utenfor arbeidet.

6. Etter at teksten er slått ned og tørk, bruk en skrape til Skrape overflødig duracrete fra overflaten og blås området rent.

7.

Klipp nå rundt hus og inventar med en pensel valgfri, du kan gjøre et 1 fot eller så fargebånd rundt et basseng eller utenfor kanten. Husk å male ytterkanter også, og rull nå store områder med ruller og maling. La det tørke og komme tilbake til en annen strøk, og ferdig det skal ta omtrent 2 dager å fullføre.

De fleste bassengdekk, terrasser og verandaer er forsynt med akryl duracrete-teksturing. Dette er splatters du ser under maling som gjør området ser attraktivt ut og skaper et glidende grep. Noen ganger kan du lage utførlige fliser, murstein, vifte, etc mønstre i tekstur også.

Andre artikkelen

Slik bruker du et Dremel-verktøy for å trimme laminatgulv
DIY Stud Frame for badekar
Kjøkken Remodel sjekkliste
Laminat benkeplateverktøy
Hvordan å designe din garasje
Hvordan finne kostnadsoverslagene for å remodel et bad
Slik bruker du vinylgulv
Hvordan installere tregulv rundt steinpeiser
Hvordan å ha et tregulv Raffinert Uten Kjemikalier
Har du å Sand Hardwood Floors til olje dem?
Verktøy som brukes til å kutte laminatgulv
DIY: Trekk ut Pantry
Hvordan oppgradere til eiketrapper
Dørrammekomponenter
Greenhouse Living
Slik dekker du en teller med betong
Hvordan å reparere kjøkken benkeplater
Wood Countertop Ideas
Hvordan lage en DVD-kabinett
DIY underlag