Hvordan Smart Homes Arbeid

Hvordan Smart Homes Arbeid 

Smart Home Systems

Smart hjem refererer til et system for hjemmevirksomhet dekker et bredt utvalg av husholdningsapparater. Målet med en smart hjemme sentre på å gjøre det mulig for dem som bor i dem å kontrollere et stort antall elektroniske enheter enkelt og eksternt. En enkel smart hjemmeendring kan for eksempel slå på kjøkkenlysene og slå av alarmen når garasjeporten åpnes. Smarte hjem har typisk mange mer kompliserte systemer, men de fungerer alle sammen med de samme prinsippene.

Smarte hjem fungerer via ganske enkle systemer: mottakere og sendere. Normale hjem enheter --- som lys, underholdningssystemer, varmeovner, klimaanlegg, datamaskiner, sikkerhetssystemer og radioer --- er utstyrt med mottakere. Disse mottakere oppdager et visst signal initiert av senderen, som kan være plassert i en styreenhet, slik en lysbryter eller, oftest, en fjernkontroll. Andre senderenheter kobles til en datamaskin, slik at brukeren kan betjene dem via en fjernkommando.

Signalvariantene

Metoder som disse sendersystemene bruker kan variere. En av de vanligste metodene innebærer et radiosignal. Sendere sender signaler på et svært lite radionett etablert av det smarte hjemmesystemet. Radiosignaler er et ideelt alternativ fordi de ikke krever line-of-sight-tilkoblinger og kan fungere på ganske lange avstander. Dessverre kan annen radioaktivitet i hele huset forstyrre radiobølger. Infrarøde signaler er mer sjeldne fordi de trenger siktlinje. Vanligvis vil et infrarødt smart hjemmeanlegg ha en hovedmottaker som sender kablede signaler til de vanskeligere å nå enhetene. Disse signalene har en kommando for å endre systemet, en kode som gjør det mulig for mottakeren å betjene systemet og blokkerer et annet signal fra hacking inn. Signalet vil også inkludere en kode som spesifiserer nøyaktig hvilken enhet kommandoen vil påvirke.

Typer av Systemer

Stilene av smarte boliger varierer enda mer enn senderen. Enkle smarte hjem kan bare ha lyskontroller installert slik at lys som tidligere kun kan slå på og av, kan dimme på forskjellige nivåer. Andre har et komplett sikkerhetssystem som ikke bare overvåker innbrudd, men også mulige problemer som flom i kjelleren. Mer komplekse systemer inkluderer også hjemmeunderholdningssystemer, erstatter flere fjernbetjeninger med en enkelt fjernkontroll med enkle kommandoer. Noen systemer kan aktiveres via telefoner med talestyringsprogramvare --- som brukeren også kan taste inn i andre mottakere, slik at talekommandoer kan fungere i huset også.

Andre artikkelen

Slik isolerer du en betongplate
Verktøy for å lage en dør
Design ideer for en stein peis
Slik endrer du en rustfritt stål vaskefarge
Hvordan påføre Vinyl Siding Over Wood Lapped Siding
Slik viser du bredden og lengden fra et ark av laminat
Hvordan å forsegle veggen fliser
Rask og enkel måte å kutte hjørner på for keramisk flis
Slik måler og installerer Metal Roofing
Hva er standard dørknophøyde på en dør?
Slik fjerner du porselenfliser fra gulvet
Kids 'Bathroom Tile Ideas
Slik løser du et 18-V borebatteri
Hvordan forsegle Wallboard til bruk i et dampområde
Tips for å installere Congoleums DuraCeramic
Hvordan bygge en vindenergi enhet
Dallas Engineering Construction Laws
Gjør det selv Innvendig Betongfarging
Hvordan Kutte Finér Kryssfiner
Sand Blaster Problemer