Hvordan Lim Skumplater

Hvordan Lim Skumplater 

1.

Legg ut det første laget av skum på arbeidsflaten, og sørg for å rydde av alt rusk. For å øke herdetiden for det ekspanderende skummet, kan du bruke sprøyteflasken til å tåke overflaten av skummet med vann på dette tidspunktet.

2.

Zigzag et løs mønster av Sprøyteskum over toppen av det første arket, med tanke på at skummet vil spre seg etter hvert som du trykker på det andre laget av skum ned på toppen og vil ekspandere når det kureres. Hold sprayskummet omtrent en tomme unna kantene på arket ditt av samme grunn.

3. Legg det andre arket på toppen av det første arket og sprayen skum. Merk at sprayskummet klemmer seg mot kanten og ut sidene mens du legger et andre ark på toppen. Ikke forsøk å tørke av dette overflødige skummet mens det fortsatt er vått, da det vil skape et klissete rot.

4.

Gjenta prosessen, legg til flere ark til du lager en blokk stor nok til å imøtekomme objektet du prøver å opprette.

5.

Klem arkene dine sammen med C-klemmene, ved hjelp av kryssfiner av klemme og skum til Hold det fra å kutte Styrofoam. Dette vil holde arkene skilt fra hverandre når skummet utvides mens det kurerer.

6.

Tillat å tørke. Hvis du har brukt den lette tåken av vann før du legger det ekspanderende skumet, vil det bli ca. 30 til 45 minutter. Hvis du ikke har brukt vannet, vil tørketiden ta 90 til 120 minutter.

< p> 7. Trim de tørkede delene av sprøyteskum som sippet fra mellom platene ved hjelp av en vanlig brukskniv. Når tørket, vil dette overskytende sprayskum trimme seg ganske enkelt.

Tips og advarsler

 • Ikke prøv å bruke annet lim for å lime skumplaten sammen, da det bare vil skumme inn i skummet, i det vesentlige oppløse det.
 • Polystyren skum, ofte referert til som Styrofoam etter den ledende produsenten av produktet, er en plastbasert bygg og håndverk produkter som brukes til alt fra isolasjon til hjemmebygging til å lage prosjekter. Dette multifunksjonsproduktet er ganske allsidig, men det er bare en måte å feste skumplater sammen.

  Andre artikkelen

  Pantry Organizers u0026 Shelving Units
  Hvordan lage glatte grout linjer på keramiske fliser
  Hvordan å tegne fliser kantene
  Hvordan lage en betong uteplass
  Front inngang dør stiler
  Hvordan lage teppe på trinn
  Slik installerer du nye stormdører på eldre hjem
  Slik installerer du en hjemme dusj
  Ulemper med sponplater
  Slik løser du en løse trappestasjon
  Hvordan Prime OSB
  Hvordan lage en utendørs grill øya
  Slik legger du Cryntel Self Stick Tile
  Slik legger du over vertikal betong
  Ideer til å trekke ut peis varme
  Tile Cutting Tricks
  Slik fjerner du en benkeplate
  Typer Tile Trim
  Typisk murstein murstein finér konstruksjon
  Slik Remodel Oak Trim