Hvordan Estimere Betong for en Pore

Hvordan Estimere Betong for en Pore 

1.

Definere måleenheten er det første trinnet. Vanligvis selges betong i kubikkmeter. En kubikkgård er den tredimensjonale måling av hvor du skal helle betongen. Som et eksempel, hvis du hælder en betongplate for en bygning å sitte på, må du måle bredden, lengden og tykkelsen du vil ha på platen. En kubikkgård er en gårdsplass en gårdsplass en gårdsplass.

2.

Måling er det viktigste trinnet. Begynn med å måle bredden på det du planlegger å fylle. Mål så lengden. Avslutt ved å måle hvor dypt du vil helle betongen. Hvis du henter en plate, må målingen være noe som 15 fot ved 20 fot ved 4 tommer.

3.

Start med å konvertere målingene dine til en standard måleform . I eksempelet ovenfor har vi både føtter og tommer. Det er sannsynligvis enklest å konvertere alt til tommer i dette tilfellet. Det er 12 tommer i en fot, så du vil ta 15 fot ganger 12 tommer som gir deg 180 tommer. Gjenta denne beregningen for lengden, nemlig 20 fot ganger 12 tommer eller 240. Nå har du 180 tommers ganger 240 tommer 4 tommer (lengde x bredde x dybde). Dette gir deg 172.800 kubikk inches. En kubikkgård er 36 inches bred med 36 inches lang med 36 inches dyp. Ta de kubikkmeter du har beregnet, i dette tilfellet 172.800, og del den med 36 tre ganger. Hva du ender med i dette tilfellet er 3,7 kubikkmeter.

4.

Det er ikke en god situasjon å løpe ut av betong før du har fylt ut plass. Derfor, Det er alltid en god ide å ha litt ekstra for hånden. Tommelfingerregel er å legge til rundt 10 prosent til bestillingen. I dette tilfellet ville det være fornuftig å runde til en jevne 4 kubikkmeter.

5.

Beregning av mengden betong du trenger er ganske rett frem, men hvis du ikke er komfortabel med matte er det flere on-line kalkulatorer som du kan bruke. Flere nettsteder er gitt i Referanse-delen av denne artikkelen.

Korrekt estimering av mengden betong du trenger for et prosjekt er en ganske enkel oppgave, men en viktig en. Hvis du anslår for høyt, vil du ha ekstra betong som du må betale for og avhende når du er ferdig. På rundt $70 per kubikkgård, kan dette raskt bli en kostbar feil. Hvis du anslår for lavt, er problemet at betongen du henter kan bli vanskelig før du kan få mer. Dette er dårlig fordi betongen ikke vil danne seg sammen og kan bryte eller lekke ved denne sømmen.

Andre artikkelen

Effekten av sveising på høyt karbonstål
Hvordan installere innfelt lys ovenpå
Hvordan feste et skilt for å betong med kileankre
Utskiftingstips for kretsbryter
Hvordan sette Ridge Caps u0026 Ventiler på taket ditt
Hvordan kjemisk syre flekk patio betong
Slik installerer du 3-Tab Asfalt Shingles
Slik installerer du en Granit Slab Backsplash
Hvordan dekorere en knotty Pine Wall
Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
Slik Tile Formica benkeplater
Slik legger du rundt stikkontakter
Ideer til Retro Paint
Hvordan bygge en hundeskur
Definer et OSB-styre
Verktøy for metallarbeidere
DIY Hjemmeoppbygging: Floor Foundation
Installasjonsinstruksjoner for gulvfliser og grout
Veibeskrivelse for bygging av solpaneler
Hvordan kutte rustfritt stålfliser