Hva forårsaker bambusgulv til å vri?

Hva forårsaker bambusgulv til å vri?  Bambusgulv blir en trend som det er spioneringen som et bærekraftig gulv som er miljøvennlig. Imidlertid er det flere fallgruver til bambusgulvprodukter, og en av de viktigste fallgruvene er tendensen til bambus til å vri. Også kjent som 'cupping', er den primære årsaken til krummet planker i et bambusgulv fuktighet. Bambus er mottakelig for fuktproblemer, og det er flere måter fuktighet kan nå og skape en bambusgulv på.

Utilstrekkelig akklimatisering

Bambusgulv bør ha lov til å akklimatisere i minst 24 timer før installasjon. Dette oppnås ved å stable saken av bambusplanker i rommet hvor du vil installere dem, slik at fuktighetsnivået i bambuset kan stabilisere seg til fuktighetsnivået i rommet.

Feil underlagsforberedelse

Substratet som Bambusen er installert må være riktig prepped før installasjon, spesielt når det gjelder fuktighetsbarrierer over betonginstallasjoner. På samme måte, hvis bambuset skal installeres på en undergulv, må undergulvet oppfylle bambusprodusentens standarder for å beskytte bambusgulvene fra fuktighet utenfor infiltrasjonen.

Feil limtilførsel

Hvis feil lim brukes, for mye eller for lite lim limes på eller limet får ikke herdes ordentlig før eller under bambusgulvinstallasjonen, kan fuktighet fra limet sippe inn i bambusplankene og føre til at bambuset delaminerer, misfarves og forvrenges.

Utilstrekkelig Ekspansjonsområde

Hvis produsentens anbefalte ekspansjonsplass ikke opprettholdes rundt omkretsveggene og andre vertikale flater, vil bambuset ikke ha nok plass til å utvide og vil spenne og vri.

Stående Væsker

Hvis væsker spylles på bambusgulv, må de umiddelbart tørkes opp. Unnlatelse av å gjøre det vil tillate bambus å absorbere væsken og forårsake svekking. På samme måte kan du bruke en damprengjøringsmaskin på bambus til å utsette gulvbelegget for mye fuktighet, og det vil føre til at bambuset blir forvrengt.

Fuktighetsfaktorer

Bambusgulv må opprettholdes innenfor det fuktighetsnivået som produsenten krever. Et rom som er for fuktig eller for tørt, vil føre til overdreven ekspansjon og sammentrekning av bambusgulvet, og vil føre til at plankene forvrenger og spenner.

Andre artikkelen

Hvordan matche knotter og hengsler
Hvordan bygge en liten metall skur
Hvordan å pusse betong cinderblock vegger
Slik avinstallerer du et kjøkkenkran
Slik fjerner du flis fra bademurer
Typer Premade Trusses
Hvordan remodel Kjøkkenskap
Typer av betongformsplater
Typer membrantakking
Slik installerer du Linoleum over Masonite
Monteringsanvisning for stålrør
Hvordan lage en Stage
Slik installerer du grunnstøping uten å miste
Slik installerer du Utvendig Stucco
Slik installerer du Tongue u0026 Groove Plywood
Slik legger du tolv tommers keramisk flis
Hvordan finne boligbyggeren etter adresser
Hjemmelaget Innendørs Brennstativ
PEX Piping Tools
Epoxy Bathtub Repair Supplies