Husbyggingsideer

Husbyggingsideer 

Space

En ide for husbygging er å bruke bilder og skildringer fra designorienterte publikasjoner som 'Traditional Home' for å designe det du ønsker. Ta hensyn til hvor mye plass du har tilgjengelig, og skriv ut hva du vil bli innlemmet. I idefasen er ingen diagram for forenklet. Selv om du ikke har en god ide om hva du vil, vil enkelte elementer eller plassering av verktøy komme i betraktning når du begynner å bla gjennom bilder og tegne dine ideelle mellomrom.

Miljømessige bærekraftige elementer

Den store delen Det er viktig å vurdere hva som passer for deg og din familie, samt hva du har råd til. En rekke ressurser er tilgjengelige på 'ED + C' magasinets nettsted for å hjelpe hjembyggere og familier forstå hva som er tilgjengelig for dem. Geotermisk oppvarming og solpaneler, blant annet ressurser, er elementer som skal vurderes med hensyn til hvor lang tid det er nødvendig for dem å betale for seg selv. Avhengig av hvor du bor, kan staten din tilby skatteinnskudd for visse bærekraftig utvikling. Selv om det kan synes å være dyrt i begynnelsen, er det investeringer som til slutt vil spare deg for penger.

Etnisk berøring

En relativt ny mote i konstruksjon har vært å legge til etniske eller kulturelle designelementer til hjemmekonstruksjon. Du kan få ideer ved å ta en tur til arkitektonisk unike steder i verden, som Hellas, Spania og Asia. Blanding og matchende elementer fra steder kan være en effektiv ide til en viss grad, avhengig av din smak. Leter etter arkitektur i land som har lignende temperaturer eller klima som hvor du tenker på å bygge hjemmet ditt, gjør det lettere for byggeren å forholde seg til hva som må gjøres.

Feng Shui

Kunsten av feng shui involverer kunstnerisk plassering av objekter samt noen elementer av konstruksjon og design. Å spekulere på hvilke møbler du vil bruke så vel som hvilke andre elementer som skal brukes i mellomromene du har tilgjengelig, kan i stor grad påvirke dine byggbehov og mål.

Hage og hjem

Når du bygger huset ditt, brainstorm på hva du ønsker for hagen eller verftet området. En stor tomt gir et komfortabelt grønt rom å omgir hovedbygningen. Hvis du har mye plass tilgjengelig, bør du vurdere å bygge et lysthus eller en liten struktur som er skilt fra huset for hobbyer eller gjester. Å bygge et hus er mer enn å bygge en fire-vegger struktur. Opprette et hjem krever innsikt i hva du vil være omgitt av på daglig basis. Det er viktig å huske på hva som er verdifullt for deg og hvilke elementer av konstruksjon du trenger i ditt hjem. Når du ser etter ideer i husbygging, er det en fin måte å begynne å tenke på.

Andre artikkelen

Slik isolerer du med isolasjonsruller
Skal jeg bruke en dampbarriere for Sunroom Tile?
Hvordan Nail Bamboo Gulv
Hvordan male Pine Paneling
Hvordan handler jeg for DeWalt Power Tools?
Hvordan legge nye fliser
Installere kjøkken benkeplater
Hvordan feste huset wire
De beste måtene å spare på fornybar energi
Slik installerer du stående sømkopertak
Slik Pickle-Finish Wood Paneling
Slik installerer du Vinyl Tile Over Kryssfiner
Hvordan å bor gjennom porselen fliser
Hvordan kjemisk syre flekk patio betong
Tips og råd for polert betong
Installasjon av dobbeltkjerne deadbolt-låser
Hvordan reformerer du kabinetter?
Hvordan bygge en Glass Tile Wall
Attic Isolasjon Grants
Ulike typer takmateriale