Historiske bygningsstipendier

Historiske bygningsstipendier  Opprettholde en historisk eiendom kan være uoverkommelig dyrt, og mange organisasjoner stole på hjelp utenfor. Heldigvis er en rekke føderale og private tiltak viet til å sikre at Amerikas skatte ikke faller i forfall. I tillegg til rådgivende organisasjoner som arbeider på nasjonal skala, bør enkeltpersoner kontakte deres lokale historiske samfunn ---- Private midler er ofte tilgjengelige.

Nasjonalt legat for humaniora

Nasjonalt legat for humaniora tilbyr en rekke tilskudd til historiske bevaringsprosjekter. Disse inkluderer utfordringsbidrag, som krever at institusjonene selvstendig øker to til tre ganger stipendbeløpet, America's historiske og kulturelle organisasjonsplanleggingstilskudd, som finansierer utviklingen av historiske tolkningsområder, og bevaringsbistand til opprettholdelse av viktige humanistiske samlinger. Disse tilskuddene er generelt åpne for stiftelser og organisasjoner i stedet for enkeltpersoner, og kan målrette mot bestemte grupper spesielt. Utfordringstilskudd, for eksempel lavere krav til innkreving av søknader fra historisk svarte høyskoler og innfødte stamme grupper. Søknadsfristene varierer fra stipend.

National Endowment for Humanities
1100 Pennsylvania Avenue NW
Washington, DC 20506
1-800-NEH-1121
neh.gov

Lagre Amerika ' s Treasures Grants Program

National Parks Service, i samarbeid med andre regjeringens byråer, står overfor Save America's Treasures-stipendprogram. Ifølge National Pa rk Service, disse tilskuddene finansierer 'bevaring og / eller bevaring arbeid på nasjonalt betydelig intellektuelle og kulturelle artefakter og nasjonalt viktige historiske strukturer og steder.' Nasjonalt viktige egenskaper må ha spilt en viktig rolle i den intellektuelle eller historiske utviklingen av USA, eller være assosiert med et viktig individ i amerikansk historie. Tilskudd kommer minst 125.000 dollar og maksimalt 700.000 dollar. I 2006 var gjennomsnittlig bevilgningspris til historiske eiendommer $236 000. Søknadsprosessen er åpen for føderale byråer, ideelle organisasjoner, statsregeringer, føderalt anerkjente indiske stammer og historiske egenskaper knyttet til aktive religiøse organisasjoner. 2010 søknaden vil bli tilgjengelig i mars og forfaller i mai.

National Park Service
1849 C Street NW
Washington, DC 20240
(202) 208-3818
nps.gov

National Trust for Historic Preservation

National Trust for Historic Preservation, en ideell organisasjon 'dedikert til å redde historiske steder og revitalisere Amerikas samfunn', tilbyr en rekke historiske bevaringsmidler. Disse inkluderer Johanna Favrot-fondet for historisk bevaring, som gir $2,500 til $10,000 for 'bevaring eller gjenopptakelse av en autentisk følelse av sted', og Cynthia Woods Mitchell Fund, som gir $2500 til $10.000 for 'bevaring av historisk interiør. 'National Trust Loan Fund gir lån til bolig-, kommersielle og offentlige renoveringsprosjekter. Organisasjonen samarbeider også med en rekke føderale bevaringsprogrammer. Programmer varierer fradrag. Kontakt National Trust for detaljer.

Den nasjonale Stol på Historisk Bevaring
1785 Massachusetts Ave. NW
Washington, DC 20036
202.588.6000
preservationnation.org

Andre artikkelen

Hvordan lage en sementplate for travertin
Typer House Gutters
Hvordan man designer kjøkken benkeplater
Hvordan male Maple Cabinets
Egenskaper av en Chipboard
Hvordan bygge en grillpotte
Slik installerer du flytende laminatgulv
Slik installerer du utendørs plastskodder
Hvordan bygge en utendørs Pizza peis
Ståldekk Taktyper
Hvordan Wood-Trim et hus
Kjøper Skap Dører Og Skuffer
DIY: Enkle tre trappelager
Hvordan bygge en vannvarmer innkapsling
Slik installerer du Backer Board for Floor Tile
Hvordan lage vinduer og dører
The Best Kitchen Counter Surfaces å kjøpe
Typer av sirkelsager
Billige måter å konvertere et hjem til solenergi
Hvordan lage en billig stereo hylle