Grunner til å kjøpe et produsert hjem

Grunner til å kjøpe et produsert hjem  Fremstillede boliger, tidligere kalt mobile homes, er fabrikklagde og vanligvis rimeligere enn tradisjonelle enfamiliehjem. Dette gjør dem til et attraktivt alternativ for mange kjøpere. De er minst 320 kvadratmeter i størrelse, og bygget på et permanent chassis for transportbarhet. Fremstillede boliger må oppfylle føderale kvalitetsstandarder. Dessverre eksisterer stereotyper med hjemmene, men som andre stereotyper er de for det meste usanne. Faktisk kan mange ikke fortelle forskjellen mellom et produsert hjem og en bygget på stedet, og det er gode grunner til å kjøpe en.

HUD Regulations

USAs Department of Housing and Urban Development (HUD) etablert The Manufactured Housing Program for å sikre håndheving av kvalitets- og sikkerhetsstandarder for produserte boliger. Du vil vite om hjemmet oppfyller bygg- og sikkerhetsstandarder ved den røde sertifiseringsetiketten på hver seksjon. HUD fører tilsyn med byggingen av produserte boliger, inkludert krav til karosseri og rammeverk, termisk beskyttelse, elektrisk system, VVS og brannsikkerhet.

HUD har en avtale med 38 stater, noe som gir forbrukerne en måte å klage på eventuelle problemer med det produserte hjemmet. Denne avtalen er med Statens forvaltningsorgan (SAA). I stater uten en SAA, kan forbrukerne klage direkte til HUD. Disse byråene vil svare på eventuelle klager ignorert av forhandleren der du kjøpte hjemmet.

Kostnad

Fra og med 2008 var prisen på et produsert hjem varierte fra under $25 000 for en enkelt seksjon hjem til over 100 000 dollar for en deluxe, flerseksjon hjemme. Anleggskostnader er 10 til 35 prosent mindre enn et sammenlignbart byggeplass. Det er velisolert, produserte boliger har vanligvis lavere energikostnader.

Finansiering tilgjengelig

Fabrikerte boliger er kvalifisert for statslånsprogrammer gjennom Federal Housing Administration (FHA), Veterans Administration (VA) eller gjennom Rural Housing Tjenester (RHS).

Rask å bygge

Byggingen er rask på produserte boliger, vanligvis med to uker. Nettstedbyggte boliger kan ta måneder å bygge. Siden bedrifter bygger produserte boliger i fabrikker, er værforhold ikke en faktor.

Andre artikkelen

Slik installerer du skiferfliser over betong på veranda
Hvordan bygge en kylling Coop med en Pickup Camper Cover
Hva er forseglet keramisk flis?
Instruksjoner for skufflister
Hvordan trekke opp et gammelt tregulv
Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
Hvordan solenergi fungerer i et hjem
Slik installerer du Thomasville Engineered Hardwood
Slik installerer du Armstrong Floor Laminate u0026 Stone Look
Hvordan klippe og installer baseboards for laminatgulv
Slik installerer du et dobbeltgangshengsel
Slik installerer du et fliselegg
Slik installerer du Allure Floor
Slik installerer du en kabinett på flisegulv
Slik matcher du teppefarger og malfarger
Hvordan lage et teppeunderlag
Slik installerer du en skorstein for en kokeovn
Slik legger du Beadboard til kjøkkenskap
Slik feilsøker du en Hitachi Nail Gun
Slik isolerer du et logghjem