Gjør det selv planlegge planer

Gjør det selv planlegge planer 

Sketch Your House

Lag tegninger av ditt hjem for å eksperimentere med forskjellige markiseplaner. For eksempel, skisser et uttrekkbart markise eller et stasjonært tre markise med en overbygd topp. Tegn hjemmet ditt med en markise for å dekke en uteplass som har åpne treverk for å gi bare skygge. Vurdere metall markiser og stoff markiser for ditt hjem, så vel. Gå gjennom designbøker og nettsider for å undersøke alle mulighetene. Utsiden av huset ditt vil avgjøre mye om hvilken type fortelt du vil velge.

Vurder budsjettet ditt

Velg et design du foretrekker, og finn ut hvordan du tar imot budsjettet. For eksempel kan du designe en high-end all-cedar markise konstruert med murstein dekket støtte kolonner. For å få designet til å passe budsjettet ditt, kan du bygge forteltet av saltbehandlet furu i stedet. Pine er vanligvis billigere enn cedar. For å spare på å bygge murstein-dekkede støttekolonner, kan du bygge stifterblokkkolonner som dekkes med teksturert stukk i stedet.

Design for aktiviteter

Lag et uteplass under forteltet for matlaging, se på TV eller underholde gjester ute . Barn kan også bruke plassen til å lage lekser i varmt vær. Design oppbevaring i den ene enden av en stasjonær markise ved å bygge skap og hyller festet til støtteposter. Hvis markisen er inntrekkbar, bygg en lagringsenhet mot en veranda med en vanntett hylle for å dekke den. Oppdag hvordan du kan gjøre markisen nyttig på mange dager i året, så det vil være verdt investeringen.

Lag taket spesielt

Taket på en stasjonær markise bør ideelt sett være dekket med cedar shakes, kvalitet metall eller oppskalere helvetesild. Hvis taket er synlig fra plenen, må du designe det med uvanlige vinkler eller godt utformede overheng, slik at det ikke ser for vanlig eller billig ut. Markisen skal se ut som om tanken og planleggingen gikk inn i designet, så det legger til ditt hjem s visuelle appell.

Design godt gulv

En markise vil bli mer brukt hvis gulvet er lett å vedlikeholde. Enkel betong, innendørs-utendørs tepper eller utvendig keramisk porselen fliser gjør innbydende flater. Hvis det er mulig, plasser en vannspiss og vannslange i nærheten av markisen for å gjøre det enklere å rengjøre gulvet.

Lys markørområdet

Monter utendørs utendørslys under markisen. Dette gjør området brukbart for flere timer på dagen. Du kan kjøpe soldrevne lampespisser (faktisk drevet av solafladede batterier) for å skyve inn i bakken rundt markisen-uteplassen. Bambusposter med innebygde beholdere for å holde stearinlys eller olje fungerer godt for å lette uteplass-markiseområder også. Spesielle bordstearmer kan brennes for å holde unna mygg. En fin markise gir utendørs plass du kan bruke til matlaging, underholdende eller bare slapper av. En markise kan være laget av tre, metall, stoff eller annet materiale. Du må velge en plan som ser bra ut med hjemmeanleggets arkitektur. Været i ditt område vil også ha en rolle i markisvalg. For eksempel, hvis du bor i et varmt og tørt område, kan det hende du trenger et markise primært for skygge mot beskyttelse mot regn.

Andre artikkelen

Hvordan gjenopprette Brick Peiser
DIY Engineered Flooring
Instruksjoner for Shelterlogic Instant Garage
Slik installerer du parkettgulv
DIY toskansk murstein
Hvordan beregne mengden Vinyl Siding nødvendig
Tregulvtyper
Masonry Tile Shower Seat Ideas
Backsplash ideer med granitt benkeplater
Dør Trim Alternativer
Slik bytter du fliser rundt en vask
Om Vinyl Siding u0026 Mildew
HVAC Duct Shaping Tools
Slik bærer du et 4x8 ark av kryssfiner
Hvordan lage en tillegg til huset mitt
Steel Siding u0026 amp; Taktekking Farger
Definisjon av Newel Post
Slik fliser du en backsplash på en dag
Hvordan velge Caulk
DIY Porch Kits