Gjør det selv: Små, enkle å bygge hjemmeplaner

Gjør det selv: Små, enkle å bygge hjemmeplaner 

Bruk takflate

Et meget lite hus kan virke større hvis du hvelger taket i kjøkken og familierom. Et annet alternativ er å bygge et bretttak eller utforme et hjem med ni fots tak. Den ekstra overhead skaper puste rom i et ellers lite rom. Mal de hvelvede takene hvite og vurder å legge takvinduer for å få mer naturlig lys.

Minimumskrav

Planlegg et lite hus med stue, kjøkkenområde, to soverom og ett og en halv bad, hvis mulig. Bruk kjellerplass til full fordel. Design hvert rom med et skap eller tilstrekkelig lagringsplass. Du vil bygge et hus som en annen familie vil ønske, hvis du trenger å selge den.

Velg en enkel form

Bygg et enkelt ranchdesign eller bungalowhus for å holde lønnskostnadene nede. Det er raskere for byggherrer å installere et rektangulært tak uten kompliserte vinkler. Gjør huset virke åpent for utendørs ved å inkludere store vinduer i oppholdsrommet. Legg til spesielle detaljer for å gjøre huset til å virke eksklusivt, i motsetning til altfor vanlig og grunnleggende. Innfelt belysning, innebygde bokhyller og kroneforming kan alle fungere godt. Du kan legge til visuell appell med skodder, vindusbokser og fin landskapsarbeid.

Bruk gulvområdet klokt

Du kan bygge et lite hjem i omtrent 1200 til 1800 kvadratmeter plass. La oppholdsrommet være omtrent to ganger størrelsen på hvert soverom. Åpne kjøkkenvegget for å gjøre kjøkkenkrok ett rom, hvis kjøkkenet er lite. Lag privatliv for å sove områder ved å plassere soverom på den ene siden av huset med en hall som fører til dem. Gangen er en god barriere for lyd, fordi noen familiemedlemmer kan holde seg oppe sent for å se på TV i familieområdet. Tegn ulike gulvplaner for å eksperimentere med det firkantede bildet du har råd til. < h2> Baderomområder Du kan få badene til å virke større ved å installere store speil over vaskeområdene. Du vil nok finne mer plass til hele badet i huset ved å gjøre badet langt og smalt. Sett et badekar / dusj på den ene siden av rommet og en lang dobbel vask med forfengelighet underlag på motsatt veggen. Lakk både hel- og halv-badekaret en lys farge, og bruk hvite eller beige armaturer for å få rommene til å virke større. Ta et halvt bad i et område utenfor kjøkkenet i nærheten av kjelleren, hvis du bygger en kjeller. Halvbadet vil betjene både overetasjen og kjelleren på denne måten.

Fremtidig bygning

Når du bygger huset, ta tid til vanntett kjellerområdet ekstremt godt. Senere kan du bygge et familierom eller soverom der nede. Fordi mold er en helsefare, gjør alt som er mulig for å holde kjelleren helt tørr gjennom årene. Når du bestemmer deg for å bygge i det rommet, vil du få færre bekymringer om fuktighet og mugg. Små boliger er ikke bare billigere å bygge, de er lettere å varme og kjøle seg. I de fleste tilfeller er de også mindre kostbare å opprettholde enn et større hjem. Det er viktig å fokusere på å legge ut et gulvrom som ikke virker trangt. Det er måter å få et lite hus til å virke større ved strategisk bruk av innvendig lys og farge.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en krypteringsrommet til tilgangsdør fra en tilknyttet garasje
Hvordan fjerne Bubbly White Mold fra en pause i kjelleren veggen
Marmor Tile Skjæreverktøy
Forbedringsprosjekter for å øke ditt hjems verdi
Prosjekter for en Hjemsmakeoverføring
Alternativer for bad og fliser
Wood Med Tile Floor Ideas
Slik dekker du Old Brick With Vinyl Siding
Hvordan Grout Slate Backsplash
Slik bytter du litt på en Lenox Hoesag
Hvordan bygge et tregulv
DIY Finér Kjøkkenskap
Slik fjerner du asbestark
Wainscoating Tips
Slik beregner du den årlige kostnaden for strålende varme
Slik installerer du Home Legend Bamboo Flooring
Hvordan lage en tradisjonell mudhytte
Slik bruker du en dreiemomentmåler
Slik Weatherstrip et hus
Ideer for Remodeling et kjøkkenkrok