De beste måtene å spare på fornybar energi

De beste måtene å spare på fornybar energi  Fordi fornybar energi fungerer på samme måte som konvensjonell rutenergi når den er kommet inn i husstanden, er metodene for å bevare den og lagre den de samme som for nettstrøm. Men hvis du bor i et hus som bare drives av fornybare energikilder, for eksempel vind eller sol, blir det viktigere for deg å spare fordi strømforsyningene dine er begrensede.

Installere isolasjon

Passiv solvarme er Den enkleste og mest effektive formen for fornybar energi å bruke i ditt hjem. Alt du trenger er noen gode, trekksikker sørvendte vinduer og litt anstendig isolasjon i vegger og tak. Masse isolasjon er ikke det mest spennende eller presserende trekket ved fornybar energi, men det er absolutt en av de viktigste. Tykke lag av innblåset celluloseisolasjon på loftet, gapfri isolasjon i vegger og Stivt skum forstørret ved å utvide innblåset skum i mellom gulvbjelker i kjelleren, vil gå langt mot å holde solens varme sirkulerende inne i huset ditt om vinteren.

Bruk strømstenger

Elektroniske enheter som som datamaskiner, faksmaskiner og nyere TV-apparater, har vanligvis en standby-modus som de forblir inne selv når de er slått av. Denne standby-modusen gir en 'phantom load', noe som betyr at den bruker opp strøm selv når enheten er slått av. Forhindre denne sløsingskraften ved å koble all elektronikk til en strømforsyning med en av / på bryter. En strømlinje ser ut som en skjøteledning, men i den ene enden har den fire eller seks uttak og en bryter som lar deg koble av strøm til alt som er plugget inn i b ar. Du kan oppnå det samme ved å koble fra alt med en hvilemodus når du ikke bruker den, men bruk av en strømlinje er lettere og mer praktisk.

Bruk færre lys med ikke-glødelamper.

Mange mennesker i Hus som er koblet til nettstrøm blir vant til å bruke mer lys enn det er nødvendig. Når strømforsyningen virker ubegrenset, er det enkelt å forlate lysene over hele stedet. Uansett om det er på nettet eller på et uavhengig system, er det en god ide å slå av eventuelle lys som ikke brukes, og å bruke bare så mange som nødvendig når du er i et rom. Både høyeffektiv fluorescenter og lysdioder tilbyr Alternativer til kraftgasspærer. En 15-watt fluorescerende pære gir like mye lys som en glødelampe på 75 watt, og bruker kun 20 prosent av energien.

Andre artikkelen

Hvor lenge skal Acclimate Hardwood Flooring Material?
Vinyl Siding Design Ideas
Hvordan får jeg en elektrisk vindmølle til mitt hjem?
Slik oppretter du tilpasset Windows i Revit
Slik bruker du et innfelt dusjlys
Hvordan male med et sprøytepistolsystem
Slik installerer du Tile Over Lino
Slik bytter du en utendørs tappekran
Installasjon av en metallskjermdør
En sammenligning av pellets for trebrennende ovner
Typer av murstein murverk
Hvordan å pusse over trepanel
Slik installerer u0026 amp; Fullfør tregulv
Slik legger du til 2X4 Wood til T Innlegg
Er solenergi fornybar eller ikke-fornybar?
Slik installerer du Tongue u0026 Groove Wall Paneling på Cement
Møbelbelegg Verktøy
Slik kjøper du en badekar
Konstruert Vs. Laminatgulv
Hvordan installere polstret teppe på en trapp