DIY 3 bilgarasjeplaner

DIY 3 bilgarasjeplaner 

Design

Design garasjen til å ha tre separate overhead dører, eller en kombinasjon av enkelt og dobbelt overhead dører. Minimal bredde for en tre-bil garasje er 30 fot, som gir en tett passform hvis den også brukes til oppbevaring. For tilstrekkelig lagring gir en bredde på 32 eller 34 fot deg mer enn nok plass. Gjør dybden minst 24 fot dyp.

Stiftelse

Sett ut linjene for garasjestiftelsen. Utgrav hullet, pakk jorden og fyll med grus. Bruk stivt skumplate for å isolere garasjeplassen. Konstruer betongformene ut av 2-ved-12-brett. Plasser innsatsen med 36-tommers intervaller for å sikre skjemaene. Bruk rebars for å styrke betongen. Legg inn ankerboltene for veggdelene 'bunnplater i våtbetongen omtrent hver seks tommer og innenfor 12 tommer av eventuelle brudd i bunnplaten.

Begynn innrammingen av veggen etter at betongen har kurert Legg ut bunnplater og bor hull i brettene for å sikre riktig passform. Ikke fest platene på plass.

Mallseksjoner

Ramme veggdelene ved hjelp av konvensjonelle standarder, inkludert vindu og dører grove åpninger (RO). Veggene for overheaddørene kan ha noen få variasjoner fra standarden. Bruk 2 tommers tommers tømmer til veggseksjonene. Legg lengden på tappene på åtte fot. Klipp toppplaten og bunnplaten på Bunnplaten må behandles tømmer, fordi de kommer i kontakt med betongfundamentet.

Plasser de to platene side ved side og merk plasseringen av pinnene. Legg pinnene 16 tommer på midtpunkt (OC). Mål OC fra midten av en stud til midten av den neste stud. Les dør- eller vinduproduktretningslinjene for RO-dimensjoner. Vanligvis legger du to inches til RO bredden og en tomme til høyden for dører. Konstruer hodene til vinduene og dørene av to 2-til-6-kort. Legg til en u0026 # xBE; - tykk kryssfiner mellomrom slik at toppene har samme tykkelse som veggene. Legg sillskum over boltene, som vil fungere som et underlag mellom betong- og veggdelens bunnplater. Bruk 2 tommer med 4 tommers tømmer for å bøye veggseksjonene.

Overhead-dør

Bruk to 2-tommers med 12-tommers brett eller prefabrikerte bjelker for dørhodene. Støtt headers med minst to trimmer studs i begge ender. Dobbel toppplaten på veggdelen ved å feste 2-tommer med 4-tommers brett. Slip alle veggdelene med kryssfiner.

Tak

Konstruer taket med prefabrikkerte takplater. Legg trussene 24 tommer på midten. Slå taket med kryssfiner. Påfør takfilt og deksel med helvetesild.

Etterbehandling

Monter isolasjons- og andre etterbehandlingsprodukter i henhold til produsentens spesifikasjoner. DIY 3-bils garasjeplaner gjør at du kan bygge et rom for ikke bare å holde kjøretøy, men for å gi deg ekstra plass til lagring. Finn ut hva de lokale byggekodene er for bygging av en garasje og innlemme regelverket i dine planer. Du vil sannsynligvis måtte sende planer til bygningsavdelingen og få dem godkjent for å få de riktige tillatelsene.

Andre artikkelen

Slik lokaliserer du Residential Sewer Lines i Seattle
Hvordan bygge en master suite fra en garasje
Hvordan lage en benkeplate for granitt
Hva er en Dummy Dørknop?
Hvordan lage en bord og batten dør
Slik reparerer du en DuraCeramic
Hvordan å brette eksisterende betong i et oppholdsrom
Typer Eksotisk Hardwood
Hvordan montere skumplater
Hvordan bygge en enkel festet pergola
Slik installerer du en aluminiumsfascia
Hvordan heve husets verdi
Hvordan grout granitt flis
Fordeler og ulemper med tennplank countertops
Hvordan måle volumet av stenarbeid
Hvordan kutte vinklet flis
Hva forårsaker gulvfliser å komme løs?
Tips for å montere en dørjamb
Slik oppdaterer du en peishjerte
Slik beregner du mengden asfalt som trengs for en kjørevei