Carport Byggeplaner

Carport Byggeplaner 

Start med budsjettet ditt

Finn ut hvor mye du kan investere i en carport. Du kan bygge en bilbilport eller en mye større en. Alternativene for bygging inkluderer metall carports, tre strukturer og en kombinasjon av forskjellige materialer. Kjøpe high-end materialer vil bidra til at carport øker verdien av ditt hjem. Å bygge en billig carport er en måte å virkelig skade boligens markedspris.

Tre mot metall

Bygg alltid en carport med tre, murstein og mørtel og et godt designet tak, hvis mulig. Det kan være fristende å opprette et metall carport, fordi det er raskere og relativt billig. Men å bygge en carport som en skogsrammet struktur gir mye mer visuell appell. Takhøyden og de velutformede overhengene til en carport-plan, bestemmer mye om bilportens endelige utseende.

Finn en god plan

Gjennomgå planer i designbøker og online for å velge en carport du liker å bygge. Start med ditt første valg og lagre tilbake for å spare penger. Hvis du for eksempel liker en oppskalert carport laget av sedertre, kan du kompromittere ved å holde designen, men bruke saltbehandlet furu for strukturen. Du kan alltid bruke maling og tetningsmateriell av høy kvalitet over materialer som er et annet valg du foretrekker.

Evaluer husstruktur

Skiss ditt hus og finne ut hvordan du plasserer carport i forhold til oppkjørselen og bakdøren . I stedet for å flytte carport for nær bakdøren din, kan du for eksempel trekke carporten bort fra bakdøren og bygge en veranda som dekker mellom carport og huset. Plasseringen av støttepostene i forhold til huset vil påvirke prosjektets overordnede utseende.

Bygg en stiftelse

Hver carport bør bygges over et konkret fundament, hvis penger tillater det. Det er lettere å bygge en sterkere carport hvis du installerer den over betong. Dessuten kan regn ødelegge et skitt eller grus parkeringsområde, selv om du bygger fotfeste under støtteposter av carport. Det vil koste minst hundre dollar til plasser en betongplate under carport, men du bør hente denne investeringen hvis du noen gang selger ditt hjem. Ingen grunnlag vil faktisk skade videresalgsverdien av ditt hjem, sier eksperter ved National Association of Home Builders. Hvis du ikke har plass eller budsjett til å bygge en garasje, kan du bygge en carport i stedet. En carport er veldig praktisk under dårlig vær eller en regnstorm. Det er best å plassere carport nær en sidedør eller bakdør av ditt hjem. En carport beskytter bilen din mot elementene til en viss grad. Hvis du bygger en bakside eller sidevegg, kan du også inkludere noe lagringsplass i planene.

Andre artikkelen

Slik måler du på en forhengerdør
Installere Prefabrikerte Laminat benkeplater
Hvordan lage et Handicap Friendly Home
Typer av gamle murstein
Porselensgulv versus laminatgulv for hundpleie
Hvor får du Blueprints av et eksisterende hus
Slik installerer du hengebolter
Slik fjerner du Grout u0026 Tile Sealer
Ideer for Layout Patterns of Ceramic Tile
Hvordan reparere dørfiner
Hva er den beste måten å isolere en betongplate på?
Slik fjerner du Vinyl Wallpaper u0026 Backing
Typer av Cedar Shingles
Slik måler du på kjøkkenfliser
Instruksjoner for å legge teppe på trapper
Hvordan bygge dine egne trusser
Hvordan å beregne trægulv behov
Hvordan å omregne fliser benkeplater
Hvordan bygge lastcontainerhjem
Hvordan kjøre Crown Molding