Betong Vanntetting Alternativer

Betong Vanntetting Alternativer  Vanntett betong er langt fra en eksakt vitenskap. Når du velger en betongisolering, bør du vurdere tilstanden til betongen, dens orientering og hvordan vannet kommer inn i det. Folk har brukt asfaltbaserte aktuelle tetningsmidler i mange år for å forsegle vann vekk fra veggene i kjellerfundamentet. Det er nye formuleringer av aktuelle forseglere som forsegler vann. Det finnes også konkrete tilsetningsstoffer som hindrer at dampen går gjennom betong.

Penetreringsforseglere

Topisk påførte forseglere kommer i mange formuleringer avhengig av ønsket ønsket vanntetting. Ifølge Betong Network disse tetningsmaskene, 'gir utmerket beskyttelse mot utendørs eksponeringsforhold. De fleste produkter er også pustende, slik at fuktighet damp kan rømme.' Nye høyteknologiske blandinger trer inn i betongen og gjør det avstøtende mot overflatevann og flekker.

Disse produktene gir en effektiv nok barriere for vann for å forsegle svømmebassenger og dammer. Materialet påføres med en rulle-, børste- eller lavtrykkssprøyte. En gallon dekker 200 til 400 kvadratmeter. Disse tetningsmidler gir også en barriere for graffiti ved å forhindre at maling og fargestifter stikker til betongflater.

Krystallinske tilsetningsstoffer og slurries

Porene i betong er det som tillater fuktighet å bevege seg gjennom den. Produktene basert på krystallinsk teknologi introduserer krystaller til betongen. Som betongherdene vokser krystallene og fyller i porene. Hvis sprekker senere utvikles i betongen, og vann kommer inn i dem, begynner krystallene å vokse igjen og forsegle sprekker. Krystallinsk teknologi er svært vellykket i tøffe vanntettningsforhold, ifølge Concrete Network. Materialet legges til betongblandingen ved batchverket, eller direkte til betongbilen på arbeidsstedet. De krystallinske tilsetningsstoffene må legges til satsen av betong hvis den brukes i betong som skal helles i vertikale former. Det kan sendes videre til flatt, fersk betong og troweled i, eller det kan blandes med vann og påføres som en slurry til eksisterende betong.

Tetningsmiddeltilsetninger

Betong er levende med kjemiske reaksjoner og forseglingsadditiver ikke bare kontroller reaksjonene, men opprett også nye egenskaper i betongen. Tetningsmiddel tilsetningsstoffer gjør betong ugjennomtrengelig for fuktighet og vanndamp. Ingrediensene inkluderer vannholdige silika og pozzolanforbindelser. Pozzolans er stoffer som ligner på vulkansk aske og inkluderer flyveaske. Betong laget med disse materialene er mer tett, er vanskeligere og sterkere. Du ber om at disse tilsetningsstoffene skal legges til betongblandingen ved batchverket. Betong laget med tetningsmiddeltilsetninger motstår også pitting og flaking, overflate skalering og oljer, fett, løsningsmidler og petroleumbaserte produkter.

Andre artikkelen

Hvordan størrelsen Rough Frame Door Åpninger
Slik fjerner du flis fra en murmur
Hvordan sette betongankerbolter
Slik tar du keramiske fliser ut av badmuren
Hvordan Spruce Up Kitchen Windows
Slik installerer du et toalett på en sementplate
Slik limer teppe til tre
Slik planlegger du en 20x40 stålskur
Slik beregner du PSF i Canada
Slik lager du trægulv for sliping av løse brett
Slik installerer du en plast lat Susan i kjøkkenskap
Hvordan sette en takvifte
Slik fjerner du gammelt mørtel fra strukturert murstein
Slik legger du gulvlaminatgulv
Slik fjerner du Old Countertop
Hvordan bygge en dukkebøtte
Hvilke materialer brukes til å lage murstein?
Hvordan sette laminatgulv på trinn
Monteringsanvisning for fartøyvask
Tile Grout Cutting Tools