Alternativer til Corian benkeplater

Alternativer til Corian benkeplater  Corian har eksistert siden slutten av 1960-tallet. På den tiden var det et av de få alternativene til tre, rustfritt stål eller laminat. Det tilbød fargevalg som tre og rustfritt stål ikke kunne, og det var mer holdbart enn laminat, så det okkuperte en unik posisjon i markedet. Siden den tiden har andre produkter med lignende egenskaper utviklet seg til å tilby boligeiere alternativer til Corian benkeplater.

Betong

Betong, materialet som brukes til å bygge oppkjørsler og parkeringsplasser, kan også brukes til å lage high end countertops. Hver betong benkeplate er unik og opprettet spesielt for stedet der den skal installeres. Dekorative farger eller flekker, aggregater eller spesialiserte belegg er tilgjengelige for å gi betong utseendet på naturstein. Mer holdbar enn laminat og mindre formell enn granitt, betong er et godt valg for alle som setter pris på et materiale som har et unikt, organisk utseende og er langvarig. Prisene på betongplater varierer, men forvent å betale en pris som kan sammenlignes med hva du betaler for granitt.

Naturstein

Fordi det kommer fra jorden, er naturstein et attraktivt element å ha i hjemmet ditt. Den har en spesiell varme og karakter som produserte materialer ikke. Men hvis ensartethet er viktig for deg, ville du være bedre å velge Corian. Natursteinplater varierer sterkt, og hvis du har et stort kjøkken, kan det være umulig å ha alle tellerne nøyaktig tilpasset. Spesielt granitt er kjent for sine farger og mønstervarianter. Andre naturstein, som marmor, skifer, tannstein og kalkstein, gjør også attraktive benkeplater, men hver har plusser og minuser. De fleste naturstein krever periodisk forsegling, og akkurat som alle andre baldematerialer trenger stein beskyttelse mot riper. Prisene på naturstein varierer avhengig av tykkelse og klasse.

Quartz

Hvis du er ute etter et baldemateriale som har de gode egenskapene til naturstein, men ingen ulempe, kan kvarts være svaret. Kvarts tellere er naturlig kvarts med pigment og epoxy harpiks tilsatt. De er vanskeligere enn granitt og må ikke forsegles noen få måneder som granitt og de fleste andre naturstein gjør. Quartz motstår riper og flekker bedre enn granitt eller Corian, og rengjøres lett med såpe og vann. Siden det ikke er porøst, fremmer det ikke bakterievæksten. Kvarts er tilgjengelig i mange farger, hvorav noen ligner granitt. Den kan også fremstilles i flere forskjellige kantprofiler som passer til tradisjonell eller moderne d u0026 # xE9; cor. Prisene varierer avhengig av stil og kantbehandling, men de er generelt sammenlignbare med granitt.

Andre artikkelen

Slik isolerer du en metallgardørdør med boblefolie
Hvordan erstatte Prehung ytterdører
Vask Installasjonsinstruksjoner
Slik dekker du en Ugly Brick Peis
DIY Bygg en handikapdusj
Typer av murvegger
Residential Solar Panels Forklart
Hvordan montere dør maskinvare
Britiske forskrifter for ekstern belysning
Hvordan tørke Cherry Lumber
Hvordan lage utenfor hjørnefliser
Cabinet Designs u0026 Styles
Hvordan male Keramiske fliser i et kjøkken
Hvordan kutte en granitt counter
Slik trimmer du allerede installert laminatgulv
Slik installerer du en badekar og flis til et nytt bad
Gjør det selv: Garage Betong
Slik fjerner du tynn sett fra min dusjgulv
Hvordan lage en japansk papirdør
Hvordan grout en Marble Tile Backsplash