Slik måler du på kjøkkenfliser

Slik måler du på kjøkkenfliser 

1.

Bryt opp hvert område av kjøkkenet som du fliser inn i seksjoner. Hver runde av ryggplaten langs telleren, området bak komfyren og hvert rektangulært gulvflate som skal flises bør markeres som sin egen, separate plass. Måling av mindre områder separat og legge til de endelige tallene sammen gir en mer nøyaktig representasjon av hvor mye fliser du trenger.

2.

Mål lengden og bredden på hver seksjon som du tømmer i tommer. Multipliser lengden og bredden sammen for å få totalt kvadrat-tommer for hver seksjon. Del antall kvadratmeter med 144 for å få totalt antall kvadratfot. Legg sammen de forskjellige seksjonene, og legg til ytterligere 5 prosent for avfall i rette mønstre og opptil 20 prosent avfall for vanskelige eller flertallede fliser.

Mål noen utsatte veggflis områder hvor en flis av fliser slutter i inches for å få antall inches av ferdig fliser for backsplash. Del dette tallet med 12 for å få antall lineære føtter av bullnose eller ferdige fliser.

4.

Mål lengdevis hvert område for å motta en dekorativ kant i tommer. Del med 12 for å få antall lineære føtter av grensen som kreves for installasjonen. Legg til ett til to ekstra grenseverdier til totalt antall avfall.

En flisegulv eller bakplatt i kjøkkenet ditt er en enkel måte å legge til en slitesterk, vanntett dekk som kan forbedre kjøkkendesignet. Det første trinnet til en flisinstallasjon er å ta riktige målinger av områdene du vil flisene. Når du kjøper fliser, må du kjenne områdets eksakte firkantede opptak for å hindre under- eller overbestilling. Legg i den endelige beregningen en liten mengde ekstra flis til side for brudd eller avfall.

Andre artikkelen

Slik monterer du elementer på Stucco House
Trex Decks vs Wood Decks
Hvordan kutte Bullnose Tile rundt utenfor hjørner
Hvordan bygge et stativ alene skap
Instruksjoner for bygging av konkrete trinn
Jatoba Hardwood Beskrivelse
Hvordan bygge en liten rustikk hytte
Grants for Barn Preservation
Triks for bøyningsrør
Hvordan velge baderomsfarger
Hva er Interiør Trim?
Slik legger du keramiske gulvfliser diagonalt
Definisjonen av ekspansive jordarter
Slik installerer du trusser
Hvordan sikre Romex
Handicapped Ramps u0026 Creative Ideas for Decks
Solar Homes Vs. Ikke Solar Homes
Slik legger du til en frokostbar
Hvordan fjerne asbest i Rhode Island
Kjøkkenventilasjonsalternativer