Slik legger du til et DIY-rom

Slik legger du til et DIY-rom 

Se etter eksisterende plass

Mål alt gulvplass i hjemmet ditt. Inkluder kjelleren, garasjen, verandaene og loftet. Om mulig, finn plass til å skille ut et nytt rom under ditt nåværende tak. Hvis du ikke finner noen plass å bruke, må du bygge et rom på siden eller baksiden av huset ditt. For å gjøre konstruksjon enklere, se etter et verftet område som er relativt nivå for å legge til rommet. Prøv å passe på rommet under en taklinje som kan utvides mot ombygging av taklinjen helt.

Interne bonusområder

Søk etter stramme rom å bruke. Vurder å bygge et rom ved å kombinere noen få meter fra garasjen og en gang ut av kjøkkenet, for eksempel. Se på loftet i garasjen eller loftet over hjemmet for plass. Vurder å utvide taket på din veranda på noen måte. Et annet alternativ er å forlenge veranda taket mot fremre veien til eiendommen din.

Innramming av rommet

Bygg romets fundament først hvis du skal bygge under et nytt takområde. Bruk 2- 8-tommers tømmerplanker for å ramme det nye rommet. Inkluder et skap, veggplass for bokhyller eller oppbevaring, samt vinduer og dører. Mens rommet er under bygging, boks i vindusstoler eller et innebygd mediekabinett. , det er en god ide å ramme yttervegger i 2-by-12 tømmerplanker for å gjøre isoleringen tykkere. Sikker innramming til gulv eller betongfundament med ankerbolter eller betongspiker.

Fordeler med åpne vegger

Mens rommet ditt bygges, er det godt å legge til en peis, innfelt belysning, badestamp eller Et lite bad. De fleste fasiliteter er enklere og billigere å legge til når romets vegger er åpne. Planlegg hvordan du skal kjøre elektriske ledninger, rørledninger og ventilasjonskanaler og kanaler for oppvarming og kjøling. Det er vanskelig å gå tilbake etter at rommet er ferdig med å legge til noe som krever innvendig veggtilgang.

Resirkuleringsmaterialer

Du kan dekke vegger og gulv kreativt ved å bruke resirkulerte materialer. Du kan for eksempel installere gips i rom, men gjør en vegg til et fokuspunkt ved å installere cedertrådspanel igjen fra en annen jobb. Resirkulert kryssfiner kan bli spikret på den nederste halvdelen av veggen for å dekke i venetiansk gips i en strukturert design. Den øverste halvdelen av veggen kan dekkes med gips. Bruk stativrelingsklips for å dele over- og undervegger. Hvis du har rester av keramisk porselenflis fra et annet prosjekt, må du installere dette i et lite område rundt peisen. Dekk resten av gulvet i tre- eller vinylgulv. Nesten alle boliger har eksisterende gulvareal for et ekstra rom. Du finner denne plassen i en garasje, kjeller eller loft. Hvis du trenger å bygge på siden eller baksiden av ditt hjem, kan dette koste mer. Men når du bygger et tillegg under ny taktekking, hjelper dette deg med å holde konstruksjonsstøv og rot i familien. Husk å få byggetillatelse for å legge til rommet.

Andre artikkelen

Wall Anchor Typer
Slik konverterer du en garasje til en verksted
Slik installerer du Bruce Engineered Flooring
Hvordan male Keramisk Tile Grout
Typer av rørklemmer
Slik løser du en ujevn stormdør
Slik monterer du kjøkkenøyene
Typer av metallkontakter for takrammer
Gjør det selv kjelleregulv
Slik installerer du nye kjøkkenskapsdører
Hvordan å varme et bad gulv
Slik Bytter Vinyl Gulv Med Vinyl
Hvordan lage en Solar Box komfyr
Hvordan simulere hengselbevegelsen
Hvordan sette sammen en teppe strøk
DIY kjelleren avløp
Kitchen Counter Topper Fordeler og ulemper
Hvordan kutte 45 graders vinkler i støping
Hvordan bygge et komposterings toalett
Hvordan bygge Porch håndtak