Slik installerer du laminatgulv rundt hjørner

Slik installerer du laminatgulv rundt hjørner 

1.

Klipp ut et stykke papir for håndverk eller slakter, så det er like stort som laminatgulvplanken. Du kan bruke en hvilken som helst type papir for å gjøre dette, men papir og slagterens papir fungerer svært godt. Hvis du bruker mindre stykker papir, kan du tape dem sammen og kutte dem i størrelse.

2

Legg papiret på stedet der du skal installere laminatgulvplanken og trenger å kutte laminathjørner.

3.

Tape papiret til gulv så det ikke glir mens du jobber. Ikke bruk så mye tape som papiret tårer når du velger papiret, men bruk et annet for å sikre det på plass.

4.

Brett papiret langs kantene av Vifta papiret opp på seg selv og tape den løse kanten ned. Gjør dette rundt hjørnet og ned langs laminatgulvplankens lengde. Det kan være nødvendig å rive papiret mens du lager brettet, og det er greit . Bare vær sikker på at du ikke riper delen som ligger der du etter hvert vil installere laminatgulvene dine.

5. Dra ut papiret av gulvet forsiktig slik at du ikke ' t tåre den. Dette fungerer som din mal for kutting av laminatgulv hjørner.

6.

Legg papirmalen på baksiden av laminatgulvplanken. Pass på at tungen og sporet på planken står på samme måte som malen din, slik at kuttet passer på den riktige måten. Spor malen på baksiden av laminatgulvet.

7.

Klipp laminatgulvplanken med en sirkelsag i henhold til tegningene du gjorde på baksiden av planken. Legg inn laminatgulvplanken på riktig sted, og du vil ha en jevn passform i hjørnet. Klem de to plankene sammen for å feste laminatgulvene på plass. .

Installasjon av laminatgulv er enkelt med tunge- og sporsystem. Tungen av ett stykke laminat setter inn i sporet på et annet stykke, og de smelter sammen. Den vanskeligste delen av en laminatgulv installasjonsjobb gjør hjørnene. Laminatgulv er ikke pre-cut for å passe rundt hjørnet, fordi måling av hvert rom er annerledes. I stedet må du gjøre kuttene selv. En enkel måte å vite nøyaktig hvor du skal lage kuttet, er å lage en papirmal å bruke som din guide.

Andre artikkelen

Hvordan tegne et symbol for en komprimert luftlinje
Hvordan måle for flisinstallasjon
Hvordan Slate flis en peis
Forskjellen mellom travertin og amp; Porselen
Slik Stain Old Hardwood Floors
Slik bruker du metallveggskruer
Påkrevde Footings for kolonner
Slik beregner du konkret avkastning
Typer av stein for betong
Slik installerer du Tile Over Old Thinset
Slik rammer du en dørhode
Slik installerer du Marble Gulv Uten Grout
Home Tile Repair
Slik dekker du betongstrinn med tre
Design House Cabinetry
Hvordan bygge en Alaskan hytte
Slik installerer du en parkettgulv
Hvordan beregne Lumber Størrelser
Oak kjøkkenskap og maskinvare ideer
Hvordan lage en rustikk seng