Slik Refinish Cement Steps

Slik Refinish Cement Steps 

1.

Støv opp trinnene grundig for å fjerne eventuelle rusk som kan komme i veien for slipemaskinen. Dekke alle nærliggende ventilasjonsåpninger og døråpninger med avis og lavklassemalerens tape. Dette vil redusere støvet som filtrerer inn i resten av huset. Åpne et vindu om mulig for å la støvet filtrere utendørs.

2.

Lei en betonggulssliper fra din lokale utleieforretning. Hvis det er mulig, velg en kvern med et vakuumtilbehør for å redusere mengden støv som produseres. Spør forhandleren om å gi deg en rask demonstrasjon før du forlater butikken.

3.

Grind trinnene. Slå på slipemaskinen mens den er forhøyet av gulvet. Senk grinderen til overflaten av betongen og begynn Slip alltid maske og vernebriller mens du bruker slipemaskinen.

4.

Støv støv hele området for å fjerne alt slipestøv.

5.

Stig trappene med epoxy primer. Epoxy primer er et godt valg for betong fordi det er ekstremt slitesterkt. Priming først vil skape en jevn overflate på trinnene og forberede overflaten til maling. La primeren tørke. < / p >

6.

Paint trinnene med epoksidmaling. Epoxymaling selges i de fleste boligforbedringsbutikker som garasje gulvmaling eller betongmaling. Bruk en pensel for å påføre epoksymaling i trappens hjørner. Gå over børstestrengene med en malingsrulle. Velg en 1/4-tommers lurvalse. Påfør malingen i et tynt, jevnt lag. Påfør to til tre tynne lag maling, slik at hvert lag kan tørke helt før du bruker det neste.

7.

Vent 24 til 48 timer før du tillater fottrafikk på trinnene.

/ p> Refinishing konkrete trinn innebærer stripping av den gamle overflaten med en betongkvern og påføring av et nytt malingslag. Epoksy maling er et godt valg for konkrete trinn. Epoksy malinger er slitesterke og formulert for å binde til betongbrønnen, noe som gir en langvarig og slitesterk finish. Dine konkrete trinn bør være godt prepped før du begynner å male. For å klargjør gulvene riktig, vil du male gulvene ved hjelp av en betongkvern for å legge til nok tekstur for at epoksyet synker inn og egentlig binder seg til betongen.

Andre artikkelen

Flislegging av tre gulv Instruksjoner
Hvordan brenner jeg trebjelker?
Hvordan størrelsen Rough Frame Door Åpninger
Slik Strip Concrete Sealer
Typer av Drill Chucks
Vanlige byggverktøy
Hvordan sette opp en visdom for et arbeidsbenk
Home Siding Materials
DIY Lighting Layout
Hvordan lage en solar vannvarmer for et hus
Slik lager du tilgang til et loftloft
Slik bruker du en dreiemomentmåler
Hvordan bygge en mantel til en peisinnsats
Slik installerer du Wall Trim u0026 Crown Molding
Slik legger du tregulv i et tomtrom
Hvordan lage et lite kjøkken
Logg Hjem Byggebøker
Alternativ sidespor
Slik installerer og tape et Wallboard
Slik bøyer du en stålplate med en sledehammer