Modulære byggetyper

Modulære byggetyper  Modulære bygninger tilbyr praktiske løsninger for mange byggbehov. De er bygget i kontrollerte miljøer, og gir besparelser på arbeidskraft og byggematerialer. En annen fordel er bedre konstruksjon siden de er bygd beskyttet mot været. Fabrikkbygde konstruksjoner tillater byggere å ha mer kontroll over materialene, noe som reduserer tap fra tyveri og skade. Modulære bygninger kan være permanente eller semi-permanente løsninger for å passe mange behov og tidsperspektiv.

Residential

De lavere prismodulene gir mulighet for eierskap til mange som ellers kanskje ikke har råd til en tradisjonelt hjem. Folk kan kjøpe et modulært hjem og har ofte ikke mye mer enn det de betalte for utleie. Residential modulære bygninger kommer i et bredt spekter av design og kan settes opp som permanent eller semi-permanent. Etter hvert som kvaliteten og fasilitetene øker, så gjør kostnadene, noe som gjør modulære boliger også attraktive for folk som har råd til et nettstedbygd hjem, men som foretrekker det enkle modulære hjemstedet. Disse hjemmene i dag er toppmoderne og leverer høyere nivåer av kvalitet enn tidligere. Folk har muligheter for mange gulvplaner med alle fasiliteter som finnes i byggede boliger.

Government

Føderale, statslige og lokale myndigheter finner modulære bygninger for å være en praktisk og rask løsning for midlertidige og semi-permanente situasjoner . Spesielt i etterkant av katastrofer og stormhendelser, fungerer modulære bygninger som er utformet som kommandostasjoner ofte som sentre for å håndtere nødhjelp og å huse regjeringens hovedkvarter. En annen type modulær bygning er den midlertidige ekspansjonsmodulen som er tilgjengelig for kontorer mens faste strukturer er under bygging. Regjeringene kan velge permanente modulære enheter for å innlemme med andre bygninger eller til og med velge modulære bygninger for hele prosjektet.

Kommersiell

Det finnes mange stiler av kommersielle modulære bygninger, og de tjener alle slags næringsliv. Eiendomsforetak, advokater, kirker og til og med marinaer bruker kommersielle modulbygg som midlertidige og permanente løsninger på deres behov for byggeplass. Byggefirmaer er store brukere av kommersielle modulære bygninger. De brukes ofte som jobbkontorer, og gir plass til byggeledere til å ha en funksjonell tilstedeværelse på arbeidsstedet. De brukes også til oppbevaring av materiell og verktøy. Disse kommersielle enhetene settes opp raskt, kan lett fjernes når prosjektet er fullført og er forhåndsforbundet og noen ganger allerede plumbed.

Medisinsk

Helsepersonell må ofte øke tjenestene uten å gjennomføre store byggeprosjekter. Modulære bygninger fyller det behovet, spesielt for dialysebehandling. Utvidelsesmoduler er tilgjengelige for å øke eksisterende innvendige og utvendige medisinske bygninger som sykehus og legekontorer.

Klasserom

Når studentopptak øker, er det ofte ikke permanent, så mange post-sekundære utdanningsfasiliteter bruker klasserom modulære bygninger til å fylle disse midlertidige behovene. Disse modulære byggetyper kommer som utvides og snitt og kan til og med bestilles med alle nødvendige klasseromskomponenter.

Andre artikkelen

Hvorfor trenger vi å spare energi
Betong Gulv Finishing Alternativer
Hvordan bygge et lite hus
Informasjon om kjøkkenbordsplater
Slik fliser uten Thinset eller Mastic
Hvordan tørke Pine Timber
Hvordan er glassfiberisolasjon laget?
Slik installerer du laminatgulv på trinn
Instruksjoner for hvordan du installerer Pre-Hung dører
Slik utvider du et lite kjøkken
Hvordan holde limt tregulv på plass
Slik fjerner du en taklampe
Slik installerer Hardwood Flooring Trapp Nosings
Hvordan installere en vår til en garasjeport
DIY Tile Mosaic
Slik installerer du brukt flis på veggen
Slik fliser en badekar og dusj
Hvordan lage nye front sement trapper
Moderne Badestil
Slik beregner du kvadratfoten på et rom