Kan du male Termofoil kjøkkenskap?

Kan du male Termofoil kjøkkenskap? 

Forbedre overflaten

Rengjør skapene grundig for å fjerne alt fett og rester. Spesielt kjøkkenskap er belagt med matoljer og oljer fra fingrene. Bruk en ammoniakkbasert rengjøringsmiddel for å rengjøre skapene helt. La dem tørke helt.
Du må også sandke skapet godt før du begynner å male. Bruk et fint grit sandpapir til å svake opp overflaten. En palmsander gjør jobben mye raskere. Vibrasjonen fra en palmsand gjør slipearbeidet jevnere og grundigere enn håndsliping. Fokuser på å skape tekstur på skapene, ikke på å fjerne finishen. Du vil ikke sandge så mye at du sander gjennom laminatbelegget. Tørk av alt slipestøvet med en fuktig klut.

Primer og maling

Primeren er en avgjørende komponent når du prøver å males en glatt overflate som Thermofoil. Velg en god limingsprimer som Zinsser BIN. Zinsser har shellac i den og vil holde seg som lim på overflaten av skapene. Bruk en skumrulle til å påføre primeren. En skumrulle vil påføre malingen i en jevn og jevn jakke.
Du kan velge å bruke en vannbasert latexmaling for skapene. Emaljemaling er også et godt valg fordi de er ekstremt slitesterke og vil vare lenge uten chipping og riper. Emalje er Vanligvis veldig glanset. Velg en latexmaling i sateng, hvis du ikke er interessert i en høyglansfinish. Mal kabinettene med flere tynne lag med maling. En skumrulle gir deg den mykeste finishen. Svært lett skapene med fint sandpapir mellom strøk. La hver kappe tørke helt før sliping og påføring av neste kappe.

Tetting av skap

For ekstra beskyttelse, legg til et lag vannbasert polyuretan når skapene dine har tørket helt. Bruk god pensel for å påføre polyuretan. Polyuretan kommer i matt, satin og glans. Alle tre vil gi god beskyttelse. Velg den finalen du liker best. La skapene helbrede i syv til ti dager før du utsetter dem for mye misbruk. Malingen blir myk og vil smelte og skille lett for den første uken. Termofoil skap er laget av et laminat stoff som er smeltet over toppen av sponplaten. Thermofoil er laget for å være lett å rengjøre, motstandsdyktig mot flekker og vanskelig å skade. Som et resultat er termofoil også veldig vanskelig å male. Men det er ikke umulig. Maling er et billig alternativ til å bytte ut skapene dine, og du bør absolutt prøve å male termofilen før du går på bekostning av å rive ut skapene dine. Du vil elske resultatene så lenge du preger overflaten godt før du kommer i gang.

Andre artikkelen

Ideer for et hjørne boblebad
High End Cabinet Design Ideas
Betydningen av herding av betong
Hvordan kutte hjørnetrimme
Glass Block Masonry Ideer for baderom
Slik Refinish Oak Skap
Hvordan lage Natural Stone Patio Grout
Hvordan å refinfinere en interiør rom dør i et hjem med formica
Fordelene ved Silestone
Stucco Home Construction og Dør Installasjon
Hvordan bygge et skjult våpenrom i kjelleren
Porselen Tile Peis Ideas
Hvordan komme inn i en garasjeport
DIY Refacing Keramisk Tile
Slik dekker du et popcorn-tak
Typer av hardt tre
Veggbyggingsverktøy
Slik legger du Cryntel Self Stick Tile
Hva er TPO Roofing Membrane?
Slik beregner du Rebar