Arkitektonisk Panel Siding Typer

Arkitektonisk Panel Siding Typer  Å legge til arkitektonisk sidespor til utsiden av et hjem er et snap når man bruker sidespor. Siding paneler, også kjent som ark sidespor, kan bli funnet i 4 fot med 8 fot ark. Noen produkter kan bli funnet i lengre lengder og brukes til å fjerne horisontale ledd. Valget av trepaneler i forhold til vinylpaneler er i de fleste tilfeller rent estetisk, men vedlikeholdskrav og holdbarhet kan påvirke den endelige avgjørelsen.

Konstruerte hardboardpaneler

Konstruert hardboard - også kalt komposittbord, 'waferwood siding 'og' indre tetningsvegg '- er et panelproduktsprodukt som består av treplater dekket av harpiks og presset inn i en matte eller brett. Varme og trykk kombinert med sinkborat (for å beskytte produktet mot rot og termitter) og lim produserer et solidt brettprodukt. Resultatet er et lett, pre-primed produkt som også kan være ferdig ferdig eller klar til å male, og gir forbrukeren sitt valg av ferdig. Bob Vila s hjemmeside touts utviklet hardboard paneler som smart sideside --- alle fordelene med et forbedret produkt og fordelene med utseendet av ekte tre.

Fiber Cement Paneler

Fiber sement siding er en 100- årig produkt som er rotbestandig. Re-konstruert fra det originale produktet som inkluderte asbest, har dagens fibercementpaneler cellulose som fyllstoff og kombinerer det med Portland sement, sand og vann for å produsere et svært slitesterkt produkt. Tim Carver, stemmen bak Ask The Builder, anbefaler fiber sementpaneler av flere grunner --- de kan være blinde naglet (noe som betyr at den spikte delen kan overlappes med neste panel, og dermed dekke neglene og hindre at det lokkede merket ser mange tre panelingprodukter har), de er lett malt med 100 prosent vannbasert akrylmaling i et bredt utvalg av fargemuligheter, og de utvider ikke som tre og eliminerer dermed peeling og blærende maling. Følg alle produsentens installasjonsanbefalinger for de beste resultatene.

Vinylpaneler

Utviklet i løpet av 1950-tallet som en erstatning for aluminiumsvegg, har vinylsidingens lave vedlikeholdskrav blitt holdt høyt som sin største fordel sammen med dens relativt lave kostnader. Mannskapet på nettstedet 'This Old House' anbefaler å lese produsentens garanti og monteringsanvisning på vinylfasade før du kjøper --- noen produkter kan være for lette i vekt for værforholdene i enkelte områder. Vinyl sidespor er løst spikret på grunn av materialets ekspansjonsbehov og gir dermed god luftstrøm --- fuktighet bak panelene er ikke et problem når det installeres riktig. Vinyl er et svært slitesterk produkt, men det er vanskelig å avhende når det har vært slutt på bruken av livet.

Andre artikkelen

Gjør det selv design for en Wood Park Shelter
Slik fjerner du Tileboard
Kull Vs. Trevarme
Utvendig Paint Effects
Verktøy for å bygge en vegg
Slik slår du et lys som har en lyssensor
Slik installerer du en tre benkeplate
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser på en kjelleregulv
Hva er akustisk caulk?
Slik installerer du Hexagon Tile
DIY produsert stein
Hvordan få elektrisk kraft fra veien til et hus i et landlig eiendom
Installere sokkel med lim
Slik installerer du Dør Knottlås
Fiber Cement Board Siding Versus Vinyl Siding
Små Baderom Gulv Ideer
Slik installerer du en Tile Backsplash
Stålrammeverktøy
Slik bestiller du stålbjelker
Hva brukes natriumdamplamper til?