Slik isolerer du en metallgardørdør med boblefolie

Slik isolerer du en metallgardørdør med boblefolie 

1.

'Stuff-it', 'tape-it' eller begge deler?

Den enkleste og raskeste måten er 'stuff-it' metode. Bare kut boblefolien ca 2,5 tommer overdimensjonert og legg den bak leppen til delen av dørstrukturen. Kanten på boblefolien presser mot ytre leppe av den typiske metallgardørseksjonen og holder isolasjonen på plass. Det kan være behov for litt konstruksjonslim, men prøv et panel uten det. Dette har en R-verdi på 3,5.

Boblefolien kan også limes på dørets ansikt med aluminiumsbånd rundt omkretsen av hver dørseksjon. Dette gir en bedre R-verdi på 5,6 på grunn av den ekstra tomme eller så med luftrom mellom metallet til døren og boblefolien. Ytterplaten på panelet er også dekket, og boblefolien bidrar til å forsegle endehullene i panelene også.

Legge til to lag med boblefolie ved hjelp av begge metodene, resulterer i en R-verdi på 9 eller så.

2.

Bestem materialer som trengs og isolasjonsorientering.

Mål størrelsen på halvdørpanelene. En typisk 8 fot bred med 7 fot høyde med én bredde garasjeport har 8 - 22 tommer med 48 tommer halvpaneler. Omkring 16 lineære føtter med 48 tommer bred boblefolie er nødvendig for hver dør denne størrelsen. Bredere bredde dører krever stripene å gå horisontalt.

Roller av bobleisolasjon kommer i forskjellige størrelser. Fire fot med 25 fot og 2 x 50 fot er vanlige hjemmeforbedringsbutikker. Nettsteder selger 4 og 6 fot brede ruller på 75 fot eller mer for en billigere pris per kvadratfot, inkludert frakt.

Det er nødvendig med rundt 100 lineære føtter av aluminiumskanalbånd for en enkelt garasjeport.

3.

Monter isolasjonen

For 'stuff-it' Metode, måle det første stykket i størrelse omtrent en tomme større enn den totale lengden på hoveddelen av panelet (dørseksjonen halv) pluss de to hevede kanter. Ta den inn og se om den forblir på plass når garasjeporten er hevet. Hvis isolasjonsstykket er for stort, suger midten seg for mye og det vil falle ut lettere. Trim isolasjonen litt og prøv igjen. Bruk lim bare på et lite område i midten, da isolasjonen fungerer best hvis det er et lite luftrom. Klipp resten av stykkene i samme størrelse og fyll dem inn.

For 'tape-it' Metode, klipp bobleisolasjonsstykkene nøyaktig størrelsen på dørseksjonen eller halvdelen. Trim rundt valsebrakettene og håndtaket. Løft dørdelen opp, slik at delene skilles før du tapper på toppkanten på panelet. Løft døren litt mer for å tape nederste kant og sider.

Bruk av boblefolie isolasjon er mer kostnadseffektiv enn å bruke skumpaneler for å isolere døren. Skumsettene kommer i en størrelse, men dørseksjonene er 18, 22 og 24 tommer høye og dørene varierer fra 8 til 18 fot bred. Om sommeren gjenspeiler folielaget effektivt varmen fra den soloppvarmede metalldøren.

Andre artikkelen

Bøker om Remodeling en kjeller
Hvordan lage en rabatt kjøkken remodel
Sprøyteskumisolasjonsfjerning
Slik fjerner du et glassfiberrør
Slik legger du keramiske fliser over en murstein peis
Slik installerer du en dusjdørpakning
Håndverktøy for å bygge tømmerhytter
Hvordan lage større grout linjer i gulvfliser
Teppe Allergier og symptomer
Glassfiberisolasjon og helsefare
Kitchen Extension Ideas
Typer av tre takkroker
Hvordan Stucco en innvendig vegg
Instruksjoner for Cinder Block Wall
Hvorfor brukes skifer til tak?
Slik fjerner du Linoleum på toppen av tregulv
Slik installerer du en pre-Made Hand Railing
Alternativ til temperert glass
Bambusgulv mot laminater
Slik bruker du en annen bryterboks