Slik installerer glassfiberisolasjon

Slik installerer glassfiberisolasjon 

1.

Først måles alle sømmer i rammen. Du trenger ikke mye caulk i sømmen, men det må være lufttett. Årsaken til dette er at treet utvides og kontrakter som forårsaker luftinfiltrasjon hele tiden. Når du går rundt med caulking, bruk fingeren til å trykke langs skjøten og 'trykk' den caulking inn i sømmen. Dette vil skape en tett forsegling. For groveste områder, bruk gulvplater, bruk kanten av en pappkasse for å skyve caulk inn i sømmen.

Bruk kan skumme for å forsegle ledninger som går i elektriske bokser og rundt noen rørleggerinntrengning. Du må bruke en hard innstilling som kan skumme for denne applikasjonen versus fleksibel innstilling kan skum brukes til rundt dører og vinduer.

Nå bruker du fleksibel innstilling kan skum til som 'vindu / dørforseglingsmiddel') for å forsegle seg rundt vinduene. Fyll hele tomrommet ved å flytte halmen på kanskummet i en 'S' bevegelse.

4.

Hvis det er noen kanalarbeid i ytterveggen, må den ha minst 1 ½ ' polyuretanskumplast eller lukkede cellepolyuretan-sprayskum bak kanalen for å fungere som en termisk barriere. Kanterne må være forseglet med hard innstilling, kan skumtetningsmasse.

5. Når du har forseglet kantmuren, må du passe på å gå tilbake gjennom hoveddelene av huset og tett noen penetrasjon med hard innstilling, kan skumtetningsmiddel i taket. Dette forhindrer at kald luft fra loftet faller ned.

6.

Nå som hele huset er forseglet og prepped, er det på tide å isolere. Ved bruk av friksjonspasning, forhåndsskåret glassfiberisolasjon, starter du på toppen av vegghulen og arbeid ned til bunnen. Pass på at isolasjonen er stram på toppen og bunnen. Deretter løsner isolasjonen ut. Glassfiberisolering utføres kun hvis den er fluffet. Gjenta denne prosessen for hele huset.
Det er svært viktig at isolasjon er plassert på begge sider av ledninger og bak strømuttakene. For å gjøre dette på riktig måte, trekk isolasjonen fra hverandre i midten, omtrent halvveis oppad. Monter deretter normalt til du kommer ned til ledningen og trekk en halv bak ledningen og la den andre ligge foran. Det ser det samme ut når det er ferdig, men vil utføre mye bedre. For stikkontakter, kutt bare en spalt i isolasjonen på toppen og bunnen av utløpsboksen. Deretter skyver du klaffen bak utløpsboksen.
For rørleggerarbeid, kan isolasjonen ikke komprimeres, så det må være nøye kuttet ut i de seksjonene der det er en VVS-ventilasjon eller annet avløpsvannsanlegg. Forsyning vannlinjen bør ikke være på ytre vegger! Hvor du måtte kutte ut for isolasjonen, skyv et stykke 1 ' skumbrett bak røret for en termisk barriere. Fluff glassfiberen rundt røret.

7. Nå stift 4 mil poly-dampspærre til veggene, og sørg for at det ikke er rynker. Rist delen ut som et teppe og start på toppen av veggen. Bruk en hammer taker for å sikre seg til veggene. Alle sømmer må overlappe minst 2 '. Tape alle sømmer med godkjent dampbarriertape. Monter nå dampspærren for taket. Overlappe på veggene 6 ' å skape et forseglet skall.
Gratulerer! Du har riktig isolert veggene dine med glassfiberisolasjon.

Tips og advarsler

 • Glassfiberisolering er kun egnet for forseglede vegghulrom og bør ikke brukes i loftet , uventilert tak, eller kasseroller som mugg og mugg kan forekomme.
 • Installasjon av glassfiberisolasjon er vanskeligere enn det ser ut. Du må installere den akkurat slik at produktet skal kunne fungere riktig. Bruk disse til å følge instruksjonene for å isolere med glassfiber på riktig måte.

  Andre artikkelen

  Definisjonen av PVC-rør
  Hvordan Stucco en Cinder Block Wall
  Slik bruker du Stucco med en hopperpistol
  Slik dekker du keramisk flis
  Hvordan kutte en rustfritt stålrør
  Hvordan reparere hull i plast
  Kan jeg isolere bare et halvt hus?
  Bordsagblad Tips
  Hvordan male en epoxy gulv
  Log Homes: Fuktighetsnivåene
  Slik får du ditt drømmehjem
  Billigeste Siding Options
  Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
  Hvordan bygge en vanntett kjeller
  Slik File Tile
  Hvordan setter du opp et pre-pasted Wallpaper Border?
  Slik bærer du et 4x8 ark av kryssfiner
  Hvordan størrelse Gutters u0026 Downspouts
  Slik beregner du overflaten av skum
  Hvordan å glassfiber en boks