Slik bruker du Caulking på fliser

Slik bruker du Caulking på fliser 

1.

Velg en passende caulk. Først avgjøre om du har tenkt å flislegges for innendørs eller utendørs bruk. Velg deretter en caulk som er både vannavstøtende og ment for den påtenkte applikasjonen.

2.

Sett røret av caulk inn i pumpepistolen. Kutt spissen av caulk i en vinkel med en verktøykniv slik at perlen er 1/4 av en tomme tykk. Denne merkingen vil bli utpekt på tetningsrørspissen.

3.

Påfør en perle av caulk i mellomrom hvor flisene møter ulik materiale. For eksempel bør fugen mellom flisen og en vegg fylles med en perle av caulk for å tillate naturlig ekspansjon og sammentrekning av de forskjellige materialer. Trekk forsiktig utløseren av tannpistolen og sakte beveg spissen av tetningen langs leddet. Trekk regelmessig avtrekkeren for å sikre en jevn strøm av caulk.

4. Legg den nylig påførte korken med den våte fingeren eller en fuktig fille slik at den jevnt opptar skjøten. Fjern eventuell overskytende caulk med en fuktig fille.

Caulk er et ekstremt nyttig verktøy for reparasjon og installasjon av hjemmet. Det fungerer som tetningsmiddel og beskyttende belegg i mange hjemprosjekter. Når det er flislagt, er det viktig å forstå konseptet med caulking for å sikre en tett forsegling og ugjennomtrengelig vegg mot vann, smuss og smuss. Lær hvordan du legger på pumpepistolen, og påfør kanten til fliser på riktig måte for å fullføre fliseprosjektet ditt enkelt og effektivt.

Andre artikkelen

Lavpris kjeller Finishing Ideas
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Slik installerer du en takvifte i et solseng
Sveiset stålkjede spesifikasjoner
Slik avslutter du fleksible skorstein linjer
Slik installerer du rustikk trepanel
Hvordan estimere en HVAC jobb
Silikongulk Cure Time
Slik bruker du et lasernivå for å justere gjerdsposter
Epoxy Resin Safety
Hvordan sikre Romex
Forbedringsprosjekter for å øke ditt hjems verdi
Hvordan få mer varme fra en trebrennende peis
Måter å male kjøkkenskap
Vanlige treskruer
Slik installerer du en hjemme dusj
Tips for å legge til en klesvask i hjemmet ditt
Hvordan male hvit aluminiumsrørlegging
Wall Demolition Tools
Tile Vs. Kompositt tregulv