Produserte Stone Installasjonsteknikker

Produserte Stone Installasjonsteknikker 

Velg din produserte stein

Fremstillet stein er enten satt med mørtel mellom steinene eller nært sett uten mørtel. Velg stilen du foretrekker. Plukk ut hjørnebitene, kantene og vinduet trim også. Når det er på tide å installere steinfinéren, blande steiner fra forskjellige bokser slik at du får en jevn blanding av steinstørrelser, former og farger.

Forbered veggene

Fest tre vegger i en værbestandig barriere . Mens du bare kan bruke ett lag, er det best å doble veggene. Pass på at alle sømene overlapper både vertikalt og horisontalt.

For å holde riperhetten på plass, må du sette opp 2,5 galvanisert lath. Lath har små kopper som holder belegget, og det er viktig at du legger den opp i riktig retning. Hvis lathen er jevn når du løfter hånden ned på den og grov mens du løfter hånden din, har du dens riktig festing. Sikre lathen med negler eller stifter. Hvert festemiddel skal trenge inn i studen minst en tomme. Overlappe lath i alle sømmer. Spik det på plass på begge sider av hjørnene.

Du kan hoppe over Begge trinnene ovenfor hvis den produserte steininstallasjonen er over murvegger som sementblokker eller murstein.

Bland ripekappen i henhold til produsentens anvisninger. Helt belegge lath eller murvegg. Når belegget er ferdig, riper opp overflaten av riper. La det tørke grundig.

Produsert steininstallasjon

Planlegg din steinfinérinstallasjon for en dag når temperaturen er over 40 grader. Hvis været er varmt og tørt, bør du fukte overflaten av ripejakken for bedre vedheft. Du må heller ikke få det for våt. Du kan også fukte bakstykkene til steinbitene.

Bland din mørtel. Den bør holde seg fast i trowel når du vri på trowel sideveis, men lett smil av

Marker en linje for bunnen av steinene. Legg litt mørtel på riper og noen på bunnen utenfor hjørne steinen. Sett den utvendige hjørne steinen på plass. Legg den laveste raden av steiner på plass.

Fortsett å sette steinene på plass på veggene. For å legge til interesse, legg store og små steiner sammen. Sett forskjellige farger mot hverandre, og bytt dybden på steinene så mye som mulig.

Fjern overflødig mørtel som klemmer ut bak steinene mens du setter dem. Når du arbeider deg oppover veggen, hold kursene nivå hvis du bruker en stein som trenger utjevning.

Når du kommer til vinduer eller dører, legg kanten steiner eller trim på plass rundt dem, fyll deretter resten av veggen.

Legg mørtel mellom steinene når de er alle satt hvis det er stilen du valgte. Når mørtelet tørker, kan du skrape ut overflødig og børste hele overflaten for å gi stein eller murstein finér et gammelt utseende. Fremstillet stein kan gi ditt hjem det klassiske godt utseende forbundet med stein, til en brøkdel av kostnaden for faktisk stein. Laget av betong sett i mugg, kommer steinfinér i et stort utvalg av former og farger designet for å matche alle eksteriør eller interiør. Hvis du har erfaring med å bruke murstein og murstein, bør du ikke ha problemer med å lage en produsert steininstallasjon som et gjør-det-selv-prosjekt.

Andre artikkelen

Slik installerer du en Schlage Dørknap
Hva er Carrera Marble?
Slik overfører du flisegulv til tregulv
Steel Roof Benefits
Sprøytepolyuretanskum takmontering
Hvordan legge Solid Oak Flooring
Gamle Typer Asbest Siding
Hjemmelaget Innendørs Brennstativ
Slik installerer Peis Brick Facing
Slik bytter du badmurer
Ideer for å redde et lekerom
Hvordan beregne kostnadene for en 28 x 60 kjeller stiftelse
Hvordan lage en innendørs vegg vann fontenen
Hvordan Tape for Hus Maleri
Slik dekker Vinyl Tile
Hvordan komme til tregulv under dørjambs
Hvordan er glassfiberisolasjon laget?
Slik kjøper du en krypteringsdampbarriere
Instruksjoner for hvordan du installerer Pre-Hung dører
Hvordan å ha et tregulv Raffinert Uten Kjemikalier