Kostnad for farging Betong vs Keramisk fliser

Kostnad for farging Betong vs Keramisk fliser 

Kostnad for fargbetong

Kostnaden for fargepikbetong varierer etter region og marked, men en rimelig basispris vil være mellom $2 og $4 per kvadratfot fra februar 2010. Prisøkningen med mer intrikate design, mønstre og farger. Jo større kvadratfot området, jo lavere pris per kvadratfot med de fleste entreprenører. Prisen for farging av betong vil imidlertid være mindre enn keramisk fliser, teppe eller tregulv, fordi kostnaden av fargekjemikalier er mindre enn de andre produktene.

Fordeler med fargbetong

Utover den lave prisen, farget betong kan gi en rik og elegant overflate som også er lett å rengjøre og derfor mer holdbar. Et farget betonggulv kan rengjøres ved bare å feie det eller kanskje ved å bruke litt vann. Hvor teppe viser alder med noen utslipp og sporet av gjørme, er det umulig å fortelle hvor gammel en farget gulv kan være. I tillegg vil et farget betonggulv ikke fade, flake eller skille som andre overflater som vinylgulv.

Kostnad for keramisk flis

Keramisk fliser er litt dyrere enn farget betong fordi det er kostnaden for materialet, flisene, sammen med kostnaden for installasjon. Prisområdet for fliser er like variert som typer fliser. Avhengig av størrelse, vekt og materiale som brukes, kan fliser forventes å koste mellom 75 cent og $14 per kvadratfot fra februar 2010. Kostnadene for installasjon, igjen avhengig av region og marked, varierer vanligvis fra $2 til $6 per kvadratmeter .

Fordeler med keramisk flis

Fordelene med keramisk flis ligner på farget betong som det er relativt lett å rengjøre ved å feie eller med vann. Keramiske fliser ikke fade eller skrelle, slik at de opprettholder et nytt utseende for mye lenger enn andre typer gulv. Også ved å velge forskjellige farger og størrelser av flis, kan du lage et unikt design for et rom eller en terrasse. er en del av glassprosessen, noe som kan gjøre en keramisk flisegulv en litt sikrere overflate, om enn til en høyere kostnad enn farget betong.

Hvilken er bedre?

Keramisk flisegulv er veldig lik og de forskjellene er stort sett et spørsmål om personlig preferanse, men betongfarging er billigere samtidig som de fleste av fordelene ved keramiske fliser opprettholdes. Det er fare for mindre sprengning av betong, men det skaper ikke nødvendigvis en stygg flamme og kan bare legge til til tegnet av gulvet. Med keramisk fliser er faren for at fliser bryter og må byttes ut, noe som tilsvarer den totale kostnaden for overflaten. I riket til innendørs eller utendørs gulv deler flisbetong og keramisk flis viktige fordeler over tregulv, teppe og andre gulvalternativer. Både farget betong og keramisk fliser er enkle å rengjøre og motstår fading for å forbli en attraktiv overflate for de fleste rom. Nøkkelen forskjellen mellom de to, i tillegg til den åpenbare estetiske verdien, er prisen, med farget betong er i de fleste tilfeller det billigere alternativet.

Andre artikkelen

Slik Level Patio Blocks
Kjøkken og spisestue maling tips
Forskjellen mellom Gips og Fiberock
Hvordan Beregne Diameter av Wire
Illinois Green Energy Grants
Hvordan planlegge en garasje størrelse
Slik legger du keramiske veggfliser
Hvordan fungerer Dow Solar Shingle?
Tile Cutting Tricks
Undergulvskrav for steinfliser
Slik fjerner du en limt toalettpapirholder
Wood Paneling Ideas
Veibeskrivelse om hvordan du legger fliser
Hvordan Lydisolert et Dorm Room
Hvordan Hang Marble Tile
Ideer til kjøkkenfliser
Slik Sand u0026 Restain Kjøkkenskap
Slik Buld En Keramisk Tile Dusj
Festing av tre til betongvegger
Hvordan kutte Tumbled Marble