Slik legger du til Flagg Vinyl Siding

Slik legger du til Flagg Vinyl Siding 

1.

Sentrere flaggpolebraketten på vinyloverflaten.

2.

Velg en drill som er litt mindre enn bredden på dekkskruene og bruk den til å bore hull gjennom flaggpinnebraketten og den underliggende overflatemonteringsblokken. Bor hull i toppen og bunnen av flaggpinnebraketten og kjør dem hele veien gjennom overflatemonteringsblokken.

3.

Plasser flaggpinnen og overflatemonteringsblokken mot utsiden av huset og bruk en filtpenn for å markere skruenes hull på vinylfasaden.

4.

Fjern flaggpinnebraketten og overflatemonteringsblokken fra sidesporet. Fest en 1/4-tommers borekrone til din trådløse drill og bruk den til å bore hull i sidesiden hvor du merket den med feltpennpenna. Siding kan ekspandere og kontrakt sterkt under varierende værforhold. Boring av 1/4-tommers hull i sidesporet vil gi det rikelig med plass til å bevege seg rundt skruehullene som vil forankre flaggpinnebraketten og overflatemonteringsblokken til veggen.

5.

Skru flaggestativet og overflatemonteringsblokken til veggen ved å bruke 3-tommers dekkskruene. Kjør skruene rett gjennom de forhåndsborede hullene i flaggpinnebraketten, overflatemonteringsblokken, og til slutt gjennom de 1/4-tommers hullene du boret i vinylpanelene og inn i veggen bak dem. Kjør skruene trygt, men vær forsiktig så du ikke overtrer dem; Dette kan føre til at siding spenner.

Ved å feste en flaggbrakett til ditt vinylsidede hus, kan du fly ditt flagg på patriotiske helligdager eller hele året. Ved montering av flaggbraketten på veggen involverer du braketten på en vinyloverflatefeste og kjører lange skruer gjennom både overflatemonteringsblokken og flaggbraketten for å feste dem forsvarlig til huset. Overflatemonteringsblokken er støpt for å passe tett med vinylsiderprofilen og sikrer en vanntett og sikker installasjon.

Andre artikkelen

Verktøy for å installere gulv i nærheten av MR-maskiner
Hva er fordelene mellom massivt tregulv og bambus?
Setter du Wood Cladding Over Murvegger?
Slik fjerner du flis fra bademurer
Hvordan Retexture et Popcorn Ceiling
Bamboo Lashing Veibeskrivelse
Hvordan oppgradere kjøkkenskap ved å bytte dørene
Kryssfinértyper for keramisk flisunderlag
Kjøkken tak stiler
Slik installerer du helvetesild raskt
Hvordan driller jeg for geotermisk varme?
Hvordan bygge Wood Stillas
Slik installerer du tre skaphyller
Gipsplanketyper
Hvordan velge Aluminium Siding
Slik legger du en tre eller laminatgulv
Kitchen Design Ideas Online
Hvordan øke Vanity høyde
Hvordan lage Cinder Block for en flislagt dusjkurv
Slik isolerer du loftet