Slik installerer du glidebrytere på kabinettskuffer

Slik installerer du glidebrytere på kabinettskuffer 

1.

Mål kabinettsiden hvor skuffene passer. Finn stedet på kabinettet der midten av skuffen sitter, og legg en horisontal linje på begge sider av skapet ved hjelp av en rett kant som en guide.

2.

Mål bredden på skuffen. Pass på at skuffen med glidebryterne som er festet, har nok plass til å bevege seg inne i skapet. Demonter skuffen og kutt den ned for å passe, med en bordsag hvis skuffen er for bred. Bruk en prybjelke til å pry limte skuffer fra hverandre ved sømmer, slip av limet før du kutter til den nye størrelsen. Nailed skuffer kan demonteres på samme måte, ved hjelp av pry bar. Lim eller negler tilpasset skuffer før du monterer glidebryterne. Hold skuffen vendt stykket intakt når du endrer størrelsen.

3.

Monter glideskinner på sidene av skapet ved hjelp av de merkede linjene som veiledning for sentrering av skinnene. Monter skinnene i henhold til produsentens instruksjoner, ved hjelp av treskruer for å feste skinner på sidene av skapet.

4.

Monter glidebryterne på skuffeskuffen. Skyvekontrollene skal monteres jevnt i midten av skuffene på begge sider, slik at de samsvarer med monteringsnivået på skinnene i kabinettens sider. Fest glidebryterne til skapskuffene med treskruer.

5.

Juster glidebrytene på skapskuffene på de monterte rekkene. Skyv kabinettskuffen inn i skapet, kontroller at skuffens ansikt er i nivå med kabinettets front og passer riktig. Gjør nødvendige justeringer til skinnene eller skyvekontrollene til skuffen glir inn og ut av skapet jevnt.

Tips og advarsler

 • Bestem mengden vekt du vil holde i skap skuffen. Velg en glidebryter som er i stand til å holde den vekten når skuffen er helt forlenget. Velg glidebrytere for vekt på opptil 75 lbs. Gå med glidebrytere med middels glidning for støtte på opptil 120 lbs. Bruk kraftige skyveknapper hvis du forventer at skuffen din holder vekt på mellom 100 og 500 kg.
 • Skap skuffer er flotte tillegg til hvilket som helst rom hvor effektiv lagring kan være til nytte. Ved å installere glidebryteren på en skuffeskuff kan du få rask tilgang til det lagringsområdet. Kombinere den hurtige tilgangen med innebygde stopper øker nytten av skapene dine enda lenger, slik at det ikke blir ryddig utslipp av det velorganiserte skuffinnholdet. Du har flere skyvealternativer å velge mellom. Ulike glidebrytende typer er laget for å støtte opp til en bestemt vekt i skuffen, og sørger for at det finnes en glidebryter tilgjengelig for alt fra en liten kjøkkenskapslader til store butikkskuffer som inneholder hundrevis av pund lagring.

  Andre artikkelen

  Verktøy for måleområde
  Slik installerer du en T u0026 G Pine Ceiling
  Lysstofftyper av fluorescerende rør
  Hvordan Stain Oak Trim
  Massachusetts Energy Grants
  Slik påfører Epoxy Coatings
  Ideer til et interiør kjøkken remodel
  Hvordan bygge en Gress Tennisbane
  Slik bruker du Skip Troweled Stucco
  Slik bygger du et bassengdeksel fra PVC-rør
  Slik installerer du Metal Corner Bead
  Baderomsvindu Alternativer
  Slik håndterer du et 4x8 ark av kryssfiner
  Hvordan å fullføre en kjeller trapp
  Slik legger du ut uregelmessig flis
  Hvordan Hang Rod Closet Arrangørene
  Slik rengjør du rust av verktøy
  Kjeller Pole Ideer
  Gass Nailer Toubleshooting Guide
  Slik installerer du Hopscotch Pattern Tiles