Slik bygger du ditt eget solhus

Slik bygger du ditt eget solhus 

1.

Bestem om formålet med drivhuset ditt. Mens National Sustainable Agriculture Information Service peker på eksempler på solkassehus som brukes til å både vokse mat og gi hjemvarme, merker de at fordi de to formålene har noe motstridende krav, bygger de fleste et drivhus for å tilfredsstille den ene eller den andre. >

2.

Velg et nettsted. Hvis du befinner deg på den nordlige halvkule, skal solfangerskråningen møte sør. Sollys bør ikke hindres av trær, bygninger eller andre hindringer.

3.

Design dimensjonene. Universitetet i Missouri Bradford Research and Extension Center anbefaler at du bruker et 2 til 1-til-1-forhold av lengde, bredde og høyde. Beregn takets helling ved å legge 10 til bredden av posisjonen din. For eksempel, hvis hjemmet ditt befinner seg i 35 graders breddegrad, bør takhellingen være 45 grader.

4.

Mål og skisser grunnlaget for drivhuset med innsats og streng . Dobbeltklikk at målingene som skal samsvare, gjør. For eksempel bør begge korte sider av et rektangulært drivhus være på samme lengde. Grav en grøft seks inches bred for å imøtekomme fundamentet bjelker. Bruk et nivå for å være sikker på at grunnlaget er flatt.

5.

Konstruer rammen ved hjelp av 2-b-6 brett og legg til yttervegger.

6.

Velg og installer et glassmateriale på den solvendte skråningen. Flere typer glassmaterialer er tilgjengelige for drivhus. Den nasjonale informasjonstjenesten for bærekraftig landbruk anbefaler plastmaterialer som støter på ultrafiolette stråler, absorberer infrarød og inkluderer kondensasjonsdråper. Pass på at glassmaterialet passer godt og tett opp alle sprekker.

7.

Isoler hvilken som helst del av drivhuset som ikke brukes til soloppsamling eller varmeoppbevaring. Påfør værstripping til dører og ventilasjoner. Linj andre overflater med et isolerende materiale, som glassfiberbatteri.

8.

Mål høyden og bredden på glassmaterialene og multipliser dem for å oppnå området. Multipliser området ganger fem for å oppnå antall liter vann som trengs for varmelagring.

9.

Oppnå nok 55 liters trommer for å tilfredsstille varelagerbehov. Mal dem med ikke-reflekterende svart maling for å hjelpe til med varmeabsorpsjon, stable dem mot nordvegget (sørveggen på den sørlige halvkule) og fyll dem med vann. Ikke la dem røre veggen, da dette vil føre til varmetap under kaldt vær.

10.

Lakk alle overflater som ikke er involvert i varmeabsorpsjon med reflekterende maling som vil lede sollys mot planter eller varmeabsorberende fat.

11.

Monter ventilasjon for å holde drivhuset kult om sommeren. Mens områder som mottar hyppige høye vindforhold, kan være avhengig av dem for ventilasjon, ifølge National Biodiversity Information Service, trengte Bradford Research and Extension Center s solkasse en vifte for å flytte luft på stille dager.

Solenergikapasjer skiller seg fra de fleste drivhuse ved at de både samler og lagrer solenergi, og gir varme selv når de ikke er direkte utsatt for sollys. Folk bruker solvarmehus ikke bare til å dyrke planter om vinteren, men også å gi en ekstra varmekilde til sine hjem. Du kan bygge et solarhus som enten et tillegg til ditt hjem eller en frittstående struktur. Selv om konstruksjonen varierer avhengig av formålet med drivhuset ditt og din plassering, holder flere overbevisninger generelt i betraktning når du planlegger solvarmehus.

Andre artikkelen

Asbest Avfallsloven
Hvordan installere en mørtel seng for en flis dusj gulv
Slik fjerner du oljemaling fra pensler
Gjør det selv Trim Work
Steg-for-trinn Betong Porch Konstruksjon
Hvordan måle hengsler
Slik fliser en benkeplate med marmor porselen fliser
Installasjon av dekorative steinpaneler
Hvordan bruke Studor Ventiler
Hvordan legge gulvet i en kjeller
Hvordan å si om glassfiber er herdet
Slik installerer du en Cement Backer Board for benkeplater
Slik bytter du en utendørs tappekran
Hvordan remodel et 100 år gammelt hus
Hvordan bygge en over bakken dekk
Slik installerer du Mosaic Glass Fliser
Clay Tile Roof Construction Metoder
Gjør det selv: Takstråler
DIY Floor Tile Removal
Tile Ideer for små baderom