Materialer som brukes til å lage et trundelhjul

Materialer som brukes til å lage et trundelhjul 

Materiell til å lage et trundelhjul

Materialet som trengs for å lage et trillehjul kan enkelt kjøpes på en maskinvarebutikk eller finnes i garasjen din. Du trenger et stykke skrapkryssfinér stort nok til å kutte en 31,8 cm sirkel ut av, ved hjelp av en sirkelsag; en gammel hockeypinne eller kvastpinne for håndtaket; en 1 u0026 # xBD; -inch bolt, matchende mutter og fire til seks skiver for å passe inn i bolten; en liten spiker; et lite stykke stivt papp eller fleksibel plast (glasspikplast ville fungere) en klutnekke; og en 1-tommers skrue. Du vil også trenge en skiftenøkkel for å feste bolten og skruen.

Foreta et trundlehjul

For å lage et hjemmelaget trillehjul må du først kutte ut en sirkel som er 31,8 cm i diameter fra ditt stykke kryssfiner. Dette er den viktigste delen av å lage et trillehjul. Sirkelen måler nøyaktig 31,8 cm i diameter, slik at avstanden rundt ytre kanten er 100 cm (1 meter), og hjulet vil reise en meter når det er på tide. Du kan bruke en sirkelsag til å kutte dette perfekt.

Hold bolten mot enden av treverket du vil bruke til håndtaket ditt. Tegn en sirkel rundt enden av bolten med en blyant for å merke hvor du skal bore. Nå bor et hull som matcher boltens diameter. Når hullet er boret, plasser mutteren på utsiden av hullet på håndtaket og bolten på motsatt side av hjulet, og fest håndtaket til midten av hjulet. hjulet. Skivene skal legges på hver side av hullet boret i håndtaket for å sikre at hjulet blir fritt. Test hjulet for å sikre at det roterer lett på bakken mens du trykker det på håndtaket. kan justere lengden på håndtaket ditt ved å kutte så mye du trenger.

Nå merker du hjulet for å sørge for at du kan se når den har vendt en gang. Du kan male en hvit linje hvor som helst på kanten for å se den, eller du kan mote en enhet som vil lage en klikkelyd hver gang hjulet roterer en gang. For å gjøre dette, fest klutnekken til håndtaket ved hjelp av en skrue plassert gjennom fjærhullet på klutespennen. skru opp så langt at det er i tråd med hjulet. Pass på at skruen er tett passform og tennespinnet vinner ikke. Bruk enten duct tape eller lim for å holde klutnekken på plass

Legg et stykke fleksibelt plast eller stivt papp, for eksempel et stykke iskremspannplast, inn i klutespinnets munn. Fest en spiker inn i hjulet hvor det vil slå plaststykket hver gang det passerer det, noe som gjør en klikkestøy slik at du kan telle rotasjonene. Hjul gjør ganske enkelt verden rundt. De hjelper folk med å gjøre mange ting. Trundlehjulene, for eksempel, måler avstandene som er for lange til måling av tape eller ikke. Det er ganske enkelt å lage et trillehjul hjemme, og materialene kan kjøpes fra en DIY-butikk eller en hjemmehandler, eller til og med funnet i garasjen. Et ferdig hjemmelaget trillehjul kan koste så lite som $2 å lage.

Andre artikkelen

Bruken av polyesterharpiks
Miljøvennlige takmaterialer
DIY: Betongforming
Hvordan sette sammen en teppe strøk
Slik fjerner du asbestark
Mudroom Floor Ideas
Septiktankalternativer i Missouri
Hvordan velge Caulk
Slik reparerer du betong som har blitt regnet på
Slik henger isolasjon i tak
Slik installerer du Hilti Metal Hit Anchors
Slik installerer du bambuslimgulv
DIY akustisk isolasjon
Wet Saw Tips
Hvordan male en peeling metal dør
Orbital Sander Vs. Palm Sander
Hvordan bygge en vanntett fliseredusj
Verktøy for Sheetrock
Typisk kostnad for husplan
Går grønne oppvarmingstips