Hvordan installere Tile Floor over laminat

Hvordan installere Tile Floor over laminat 

Forberedelse

1.

Installer bakplaten på laminatgulvet der du vil installere fliser. Backerboard er en solid overflate som gir stabiliteten som er nødvendig for at flisene skal forbli på plass. Drill treskruer gjennom bakpanelet og inn i undergulvet for å feste oppleggskortet på plass.

2.

Kjør en kalklinje fra midten av motstående vegger, og klikk deretter på Kalklinje for å legge ned en krittlinje som går fra vegg til vegg. Finn midtpunktene til de to andre veggene i rommet ditt og kjør krittlinjen mellom de to. Fest kalklinjen for å lage en andre linje med kritt som løper vinkelrett på første linjen. Plasseringen der de to krysslinjene skjærer, er midt i rommet.

3. Bruk et tynt lag med tinnmørtel over toppen av bakerbrettet. Arbeid i et 2-til-3-fots område hvor du vil installere din første rad av fliser. Spred tinsettmørtelen ved hjelp av den flate kanten av en trowel og vent 10 minutter for å la tinsett mørtel sitte. Vri trowel over til den hakkede siden, og påfør et tykkere lag med tinnmørtel på toppen av ditt første frakk.

Installasjon

1.

Trykk på din første fliser ned i tinsettmørtelen i et av hjørnene som er opprettet i midten av rommet ved de kryssende kalklinjene.

2. Legg avstandsstykker på kanten av din første flis, og installer deretter andre fliser rett ved siden av spaceren. Kant opp kantene med kalklinjen slik at du vet at flisene løper i en rett linje.

3.

Arbeid fra midten av rommet til kantene, installer fliser i rette rader og bruke samme størrelse mellomrom mellom hver flis.

4.

Mål plass tilgjengelig for hver flis som krever kutting. Overfør disse målingene til flisene dine, slik at du vet hvor stor flisen skal være.

5.

Klipp hver flis som krever kutting med en våt sag. For å øke hastigheten på denne prosessen merker du kuttene du trenger å lage på flisen, og bruk den linjen som en guide som du kutter med en våt sag. Monter kuttflisen, og la deretter flisegulvet sitte over natten før du legger på fuger.

Fullfør

1.

Bland fuger med lunkent vann i henhold til produsentens instruksjoner. Korrekt konsistens for fugemasse har samme følelse som majones.

2.

Sprer fugemasse over flisen din med flatenes kant mellom hver flis. Vent 30 minutter slik at fugemassen kan sette.

3.

Fjern overflødig fugemasse på toppen av flisene ved å tørke den med en fuktig svamp. Hold en skje Vannet dyp svampen i rent vann for å hjelpe deg med å rydde opp raskere.

4.

Tillat at fugemassen sitter over natten før du bruker flisegulvet.

Tips og advarsler

 • Lagre fliseskjæringen til slutten. På den måten kan du leie en våt sag og beholde den bare i løpet av varigheten du trenger å gjøre alt Hvis du kutter mens du går, kan du betale mer fordi du må leie en våt sag i løpet av installasjonen. < / Li> Et fliser gulv installert på riktig måte kan vare hele livet, sammenlignet med 25-årig levetid for laminatgulv. I tillegg kan vann som trenger inn i laminatgulvene i kjøkkenet permanent skade gulvet. Det er et problem du ikke trenger å bekymre deg over med fliser. Hvis du bestemmer deg for å handle i laminatgulv til fliser, er det mulig å installere fliser over laminat. Fordi laminatgulv flyter over undergulvet, gir de ikke grunnlaget for installasjon av flisegulv. Du kan imidlertid installere flisegulv over laminat når du installerer riktig fundament.

 • Andre artikkelen

  Slik installerer du elektriske bokser til metallpinner
  Hvordan å blande ulike typer tre gjerde
  Definer et OSB-styre
  Ideer til en annen etasje hjemme tillegg
  Typer av hoder på treskruer
  Hva er forskjellen mellom en Jigsag og en Sabersag?
  Slik Tile Formica benkeplater
  Hjelp for Sap på trebjelker
  Hvordan å heve et garasjeplass for oppholdsrom
  Bygningskoder for gasspeiser
  Slik Refinish Skap Med Maling
  Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
  Slik finner du en Mac Tool Distributør
  Slik isolerer du utvendige murvegger
  DIY Bygg et dekk 12 'Wide X 20' Long
  Plastrørinformasjon
  Utskiftingstips for kretsbryter
  Hvordan lage hjem for livet
  Hvordan installere Downspout Gutter Cleanouts
  Festing av tre til betongvegger