Hva bruker jeg til å kutte dyrket marmor?

Hva bruker jeg til å kutte dyrket marmor? 

Hva er Cultured Marble?

Cultured marmor er et produkt kjent i bransjen som en sammensatt kompositt, som er en fancy term for noe som er menneskeskapte. På det meget grunnleggende nivå er kultivert marmor ikke noe mer enn marmor og travertinstøv som har blitt støpt eller dannet sammen med en rekke polymerer og harpikser for å skape et slitesterkt, men fleksibelt materiale som erstatter faktisk marmor. Det er ideelt, ikke bare for de personene som leter etter en marmorestetikk uten den ublu prisen, så vel som for områder der det vil være store mengder bevegelse eller trafikk. Det er vanligst funnet i sporet rundt nasjonen, selv om det også er populært i hotellkjeder.

Områder hvor det brukes

Det vanligste stedet som kultivert marmor brukes er på badet. Dusjer og badekar er vanligvis prefabrikkerte ved hjelp av en støping på fabrikken, og mens det er noen grunnleggende retningslinjer når det gjelder størrelse og form, vil det alltid være forskjeller mellom fabrikken og ditt eget hjem som noen ganger krever litt ekstra kutting eller barbering som skal gjøres før installasjon av dyrket marmor.

I tillegg vil enkelte områder som kjøkken- eller baderomsplattformer kreve ytterligere kutting, ikke bare for å forme kultivert marmor til å passe til et bestemt område, men også for å fjerne utskjæringer for vasker, rørleggerarbeid inventar og andre fasiliteter.

Typer verktøy som brukes

Type verktøy som brukes til å kutte dyrket marmor, avhenger i stor grad av det området der den kultiverte marmoren blir installert. For eksempel ville en lang kutt som langs lengden på en kjøkkenkrok kreve en sirkelsag, mens barbering 1/4 tommers av en kant bare krever bruk av et stikksag eller en RotoZip.

Kutting av hullene som kreves for vasker og armaturer, kan lettest gjøres ved hjelp av en RotoZip eller et stikksag, da kuttene krever krumme linjer som en sirkelsag ikke kan konturere. Ved hjelp av et stikksag eller RotoZip er ineffektivt for kutting av lange biter av kultivert marmor, selv om det kan gjøres i en klemme. En bordsag kan også brukes til spesielt lange installasjoner, selv om dette er sjelden utenom kommersielle applikasjoner.

Alle dine forsyninger kan verktøy kan kjøpes eller leies fra din lokale boligforbedringsbutikk. Sørg alltid for å bruke verneutstyr når du arbeider med elektroverktøy. Enten du er på et budsjett og ser etter noe som vil gi deg utseendet på faktisk marmor, eller fordi du velger å bruke et syntetisk materiale i stedet for en naturlig, kultivert marmor, er et billig alternativ til faktisk marmor, brukt på kontorer og hjem rundt nasjonen. Uansett hvor det er funnet, er kultivert marmor en fleksibel og holdbar utseende som kan brukes i en rekke applikasjoner.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en mobil veranda
Hvordan får nye hus deres gate nummer?
Hvordan lage en betong skorstein cap
Slik gjenoppbygger du betongkjørsler med aggregat
Hvordan kant og polsk porselen fliser
Slik dekker Laminat benkeplater med betong
Hvordan kutte vinkler på Wood Trim
Hva er rest på porselen?
Hvordan lage et stort bad
Slik bruker du en Craftsman Wet Vac
Slik installerer du en veggmontert håndstøping med retur
Hvordan lage en tradisjonell mudhytte
Slik Refinish Oak Skap
Den beste måten å fjerne en keramisk flisegulv
Tool Storage Ideas
ADA Krav til VVS-utstyr
DIY Solar Vannvarmer Samler
Slik installerer du en tre benkeplate
Hvordan å refinfinere et badekar med munro
Hvordan jobbe med skifer gulvfliser som ikke er firkantet