Base Molding Ideas

Base Molding Ideas  Bunnstøping binder veggen til gulvfinish og skjuler hull i gulvmaterialer langs veggen. Molding, også kalt baseboard, har ofte en profil maskinert i ansiktet i stedet for å være bare flat. Profilen er valgt for å matche andre trimelementer i bygningen som dør og vindusrammer. Base støping må ofte tilpasses til historisk korrekte profiler når de erstattes i renovering av historiske bygninger.

Medium density fiberboard

Medium density fiberboard (MDF) er laget av trefiber som er limt under trykk og varme. Materialet er nesten perfekt og ingen knuter, sprekker og andre feil hindrer installasjon og legger til avfall. Materialet er også ganske fleksibelt, så hvis det er ujevne overflater langs muren, vil MDF enkelt tilpasse seg uregelmessighetene uten å bryte. MDF kommer allerede primet og det aksepterer lett maling. MDF kan også bearbeides i mange forskjellige profiler og kan klippes med en tilpasset profil.

Tre

Mange typer tre gjør godt baseboard materiale, spesielt for baseboards som vil bli farget i stedet for malt. Trekornet og trekarakteren er brakt ut med flekker og er spesielt ettertraktet i interiørdesign som bruker mange trefunksjoner som håndverksstil. Hemlock, furu, seder og eik er vanlige skoger som brukes til støping . Pine er den mest brukte og som et mykt tre er det lett å jobbe med. Du kan kjøpe treforming med flere forskjellige profiler, og du kan også klippe det med tilpassede profiler. Tømmer som er 3/4 tommer tykt, brukes i forskjellige bredder for baseboard. Noen ganger vil entreprenøren ha tømmeret malet med en avrundet toppkant på arbeidsstedet. En ruter med riktig brikke gjør det raskt å slå en slank stykke tømmer til en støpeform med en avrundet profil på toppen.

Tile

Tile brukes oftest til støping i rom som har flisegulv . Flisene som brukes er vanligvis mindre versjoner av gulvfliser. Du kan bestille ekstra gulvfliser og kutte dem i tredjedeler for å bruke dem til bordplater. Denne teknikken legger til variasjon til baseboard-temaet ved å bruke aksentfliser i nærheten av døråpninger eller med jevne mellomrum rundt rommet.

Cove Base

Denne vinylbaseboard kommer i 6-tommers, 4-tommers og 2 1/2 tommers høyder. Noen produsenter tilbyr et fantastisk utvalg av farger, mens andre holder seg til det grunnleggende. Dette er et tøft materiale som motstår scuffing, riper, gouging og mange kjemikalier. Du kan kjøpe dette materialet med en papirstøtte som skiller seg ut for å avsløre lim, eller du kan kjøpe limet og bruke det på basen før du installerer.

Andre artikkelen

Tile Ideer for Front of a Cook Top Island
Hva er blinkende tape?
Hvordan kutte Crown Molding på skap
Typer av skjermdør maskinvare
Hvordan inspisere et nybygd hus
Slik opplader du et batteridrevet batteri
Hvordan lage en to bil garasje i en fire bil
Slik Soundproof Drums ditt rom billig
Hvordan fjerne plast tapet
Hva er fordelene med et skifertak?
Hvordan bygge en runde brann pute
Slik fliser en peis rundt med marmor
Hvordan kutte Baseboards With A Coping Saw
Slik rengjør du Resin Off Saw Blades
Hva er fordelene og ulemper ved bruk av solenergi?
Slik rammer du en innvendig grov dør
Teori for strålende oppvarming
ADA Parkeringsskilt
Hvordan bygge en Pole Barn House
Attic Dør Styles