Slik installerer du dusjdører på badet

Slik installerer du dusjdører på badet 

1.

Mål lengden på karet, veggen til veggen, med målebåndet ditt plassert på midten av karetskanten. Trekk 3/16 tommer fra denne måling. Overfør denne måling til bunnspor og kutt den i størrelse ved hjelp av en miter boks og hacksaw. Glatt endene med en fil.

2.

Plasser og senter bunnsporet på karbadkanten, og la like plass i hver ende for veggkanalene. Tape sporet til karet for å holde det på plass og gjøre noen blyantmerker i hver ende som referanse hvis sporet glir under installasjonen.

3.

Hold hver vegg kanal, en om gangen, mot veggen slik at bunnen av kanalen passer inn i grunnsporet uten hull. Bruk en tømrerens nivå og sørg for at veggkanalen er plumb. Legg merke til hvert skruehull på veggen med en blyant. Gjenta denne prosessen med den andre veggkanalen.

4.

Gjør en liten pute i hvert blyantmerke med et senterpunchverktøy. Dette vil bidra til å holde boret fra å vandre når du borer hullene. Tape flisen med maskebånd i et X-mønster for å forhindre at flisene knekker. Ta din drill med en 1/4-tommers murstein og bor på hvert merke. Trykk på et gitt vegganker i hvert hull med en hammer.

5.

Bruk en perle av tetningsmiddel på utsiden av undersiden av bunnsporet. Plasser sporet på karbonkanten og trykk det på plass med referansemerkene som en veiledning. Sett en liten mengde tetningsmasse i hver ende der sporet møter veggen .

Skyv hver veggkanal inn i grunnsporet og rør opp hullene på kanalene med dem i veggene. Bruk en skrutrekker og fest fast kanalene med de medfølgende skruene. Monter støtfangerne til toppen og bunnen av hver kanal med skruer.

7.

Mål vegg til vegg for lengden på toppskinnen. Trekk 1/16 tommer, overfør denne måling til skinnen og kutt i størrelse ved hjelp av hacksagen. Skyv toppskinnen ned på veggen.

8.

Monter den indre skyvedøren først ved å løfte den opp og under toppskinnen med rullene på innsiden av skinnen. Skyv døren til dusjhodeksiden og kontroller at døren hviler plumb mot støtfangerne. Løft ytterdøren opp og under toppskinnen med rullene på ytre spor. Skyv døren mot veggen, og kontroller at den er plumb med støtfangerne.

9.

Kjør perler av silikonforsegling på hver side av veggen og på begge sider av bunnsporet. Bruk fingeren til å løpe langs kantene, skyv tetningsmidlet i sømmer. Vær særlig oppmerksom på bunnene inne i veggkanalene og bunnbanen. La tetningsmassen stå i flere timer før du bruker dusjen. Sjekk for lekkasjer.

En rask og billig måte å gi ditt bad et oppgradert utseende er med nye dusjdører. Installering av dusjdører kan gjøres på en dag, ved hjelp av grunnleggende reparasjonsegenskaper og verktøy. Det er mange stiler å velge mellom, og med riktig valg og forsiktig installasjon, vil du forvandle badet ditt fra kjedelig til vakkert.

Andre artikkelen

Storage Shelf Building Ideas
Slik bruker du en dreibar på skjermdørene
Installere Keramisk Tile Overhead
Hvordan Kutte Granitt Gulvfliser
Slik monterer du kjøkkenveggskap
Hvordan male et Powder Room
Slik installerer du en Prehung inngangsdør
Gjør det selv Patio Finishes for eksisterende betong
Hva skal jeg gjøre om støyende leire i en takvifte?
Slik installerer du gassrør som blinker på et tak
Slik våt Sand Sheetrock
Sunroom Extension Ideas
Hvordan kutte laminatark
Slik beregner du Rebar
Pneumatiske neglpistolproblemer
Slik limer teppe til tre
Kitchen Remolding Ideas
Hvordan lage lette betongformer
Hvordan kjøpe Solar Panel
Moderne Rekkverk for balkonger