Slik fjerner mørtel fra skiferfliser

Slik fjerner mørtel fra skiferfliser 

1.

Fjern fersk mørtel fra flisene med en fuktig svamp. Tørk flisens flate umiddelbart etter at mørtelet berører flisens flate, og tørk deretter om igjen om to timer med en ren, lofri klut for å fjerne rester som er igjen fra å tørke skifer med svampen.

< p> 2.

Damp en svamp i en liten bøtte som inneholder en blanding bestående av 1 del eddik til 1 del vann. Bruk svampen til å våte ned mørtel som har tørket på skifer.

3. Vent fem minutter for blandingen å suge inn i mørtelen og deretter skrubbe på flisene med en stiv børstet nylon børste. Bryt opp det gjennomvåt mørtel ved å bruke faste slag med børsten, begynner ved kanten av den tørkede mørtelen og arbeider over overflaten av mørtelen mot den motsatte kanten av materialet. Bruk en svamp dyppet i rent vann for å tørke bort den ødelagte mørtel og fjerne eddik løsningen. Gjenta eddikblandingsapplikasjonen flere ganger om nødvendig.

4.

Bytt eddikblandingen med en steinrengjøringsløsning og nylonbørsten med en bush som inneholder stiv messinghud, hvis eddikblandingen virker ikke. Påfør rengjøringsmidlet på mørtel på skiferfliser, og la det suge inn i materialet i den tid som foreslås av produsenten av rengjøringen.

5.

Pensle av den løsne mørtelen med messingborsten. Bruk lettere slag enn de som brukes med nylonbørsten, for å unngå riper på flisens overflate. Gjenta om nødvendig for å kvitte seg med alle spor av mørtel. Skyll fliserne med en fuktig svamp dyppet i rent vann.

Legg på grovt sandpapir til en elektrisk sander og slip av spesielt resistente eller tykke flekker av mørtel. Bruk små, sirkulære bevegelser på mørtelen til du ' ve fjernet de fleste spor av materialet og nådde skiferflisoverflaten. Gjenta trinnene, begynn med eddikblandingen, til du fjerner alle spor av mørtel.

Tile arbeid er en rotete prosess som involverer en stor mengde mørtel som er bare flytende nok til å splitte eller spre på uventede måter under vekten av skiferfliser. Hvis du får tørke på flisene dine, vil mørtelet vise lett mot skifer fargede fliser, med like små mengder mørtel som gjør skiferene misfarget og skittent. Fjerning av mørtel før det tørker er det beste alternativet, men til og med tørket morter som er vanskelig som stein kan fjernes med nok innsats og de riktige materialene .

Andre artikkelen

Grants for Barn Preservation
Slik installerer du PEX Tubing i en plate
Typer av teppebakgrunn
Slik blander du bentonitt til boremudder
Hvor mye skal jeg betale for flisegulvinstallasjon?
Bed u0026 Bath Decorating Ideas
Hvordan bygge og designe en veranda
Hvordan erstatte Prehung ytterdører
Hvordan å analysere eiendomshistorie i Wien, Ohio
Slik trimmer du en åpning for din trapp
Effektiviteten til T-5 Fluorescerende Fixtures
DIY solvarme ved hjelp av PE rør
Interiør Bifold Dør Instruksjoner
Vanity Backsplash Ideas
Slik installerer du en gummibordstavle
Hvordan å varme et hus med en tre-brennende ovn
Hvordan å refinansiere maple kjøkkenskap
Slik installerer du en dusjpanne til rørleggerarbeid
TAMKO Roof Shingle Farger
Slik isolerer du mellom slab og gulv