Slik fjerner Vinyl Gulv og installer Keramisk Tile

Slik fjerner Vinyl Gulv og installer Keramisk Tile 

1.

Ta opp alle vinylgulvene på rommet med gulvskraperen, følg instruksjonene på maskinen. Generelt kjører du maskinen fra den ene enden av gulvet til den andre i overlappende rader.

2.

Skop opp og fjern den ekstraherte vinylen. Sug undergulvet, fukt demp med husholdningsrenser, og la det lufttørke helt.

3.

Del rommet i fire firkanter med kalk snapline, med to kryssende linjer fra vegg til vegg. Plasser de to linjene til hverandre med en tømrerfirkant.

4. Spre flere kvadratmeter tinnemørtel over krysset der de to linjene møtes, ved hjelp av den hakkede trowel Sett de første fliser inn i mørtelet i krysset. Legg mellomrom mellom dem.

5.

Spred ytterligere mørtel og legg ytterligere fliser, bygg ut mot veggene og plasser mellomrom mellom alle dem. Klipp fliser på veggene etter behov på fliseskjæren.

6.

La flisene stille for en dag. Fjern avstandsstykkene.

p> 7.

Kutt gulvet, klem klemmen inn i mellomrommene med groutsporkelen og skrap den av flisens ansikt. Bruk en fuktig svamp for å fjerne overflødig fugemasse. La fugemidlet kurere i to dager.

Tips og advarsler

 • Hvis materialet under vinylen er tre i stedet for sement, og hvis treet er i dårlig reparasjon etter at du har fjernet vinylen, installer et lag av sementbrett over det før du legger keramiske fliser. Hvis området er i a bad, så er et sementbrettlag en nødvendighet over en undergulv.
 • Hvis vinylgulvet ble installert før 1980, kan det inneholde asbest og bør kun fjernes av en profesjonell. Hvis du er usikker, ta en prøve av vinylen til helsesektoren din for testing.
 • Hvis du har en vinylfliser eller endelagget vinylgulv i et rom, og du vil gå opp til keramisk fliser, fjerner du vinyl først fordi den glatte overflaten av vinylen ikke er ideell for mørtelende fliser. Å ta opp vinyl kan være en ekte rolle hvis den var riktig installert og ikke løs. Du kan ta den opp den gammeldags måten, og skyve en håndskraper under vinylen, men for et stort rom, s vanligvis verdt å leie en power-scraper fra en hjem forbedring butikk.

  Andre artikkelen

  Slik legger du til en vegg i et rom
  Slik installerer du en vinstativ
  Kan du ha sømløse laminat benkeplater?
  Slik bruker du WD-40 for å fjerne rust
  Slik installerer du et Gipsplattform
  Hvordan figurere opp i kvadratfoten av et rom
  Slik blander resirkulert glass i betong benkeplater
  Slik fjerner du akrylmaling fra en dusj
  ADA Striping Regulations
  Om hytte eller håndverk stil hjem
  Slik Tile Dusjvegger Step-by-Step
  Rock og Brick Ideer for utvendig sidespor, aksentdører, og Windows
  Dørdør Installasjonsinstruksjoner
  Hvordan å fullføre betong trapper
  Slik kobler du solenergi til et hjem
  Hvordan lage og designe tregulv
  Utility Knife Safety
  Vinyl Vs. Lap Siding
  Egenskaper av Cedar u0026 Pine Wood
  Hvordan bygger jeg en dekket veranda på et mobilt hjem?