Kjeller gulv alternativer til teppe

Kjeller gulv alternativer til teppe



  Kjellere kan bli nyttige rom i et hjem, designet som hjemmekinoer, lekerom, kontorer eller treningsstudioer. Fordi en kjeller sitter under bakken og ofte vedlikeholder rør og varmtvannsberedere, må du være oppmerksom på mulig vannskade. Denne trusselen om lekkasje eller oversvømmelse gjør tepper i kjellergulvet ditt unappealing.

Epoxy Paint

For de som er bekymret for vannskader, men ikke har mye penger i budsjettet for en annen type gulvmateriale, er epoksidmaling Et smart alternativ. Maling kommer i en rekke farger, slik at du kan tilpasse gulvfarge med innredningen du har til plassen. Epoxy har også fordeler ved sikkerhet - det er et flammefast materiale, så det kan føles mer komfortabelt med dette materiale rundt gassvannsberedere og ovner. Epoxymalingens fall er at du ikke lager en barriere over sementet. Gulvet vil forbli kaldt og vanskelig å sitte på. Når malingen er påført, tørker den innen 24 timer. kjeller ved bruk av epoksidmaling, og bruk åndedrettsvern for å unngå ånding av giftige røyk. Følg alltid produsentens instruksjoner og bruk verneutstyr når du arbeider med epoksidmaling.

Tile

Tile er et allsidig og slitesterkt materiale å bruke for kjeller gulv. De fleste fliser, som keramikk, er vanntette. Mange porøse fliser, som skifer, kan forsegles, beskytter gulvet ditt i tilfelle lekkasje eller flom. Selv om du bruker oppgradering av kjelleren fra kjellergulvet, har det ulemper. Den største ulempen er installasjon. Det er en arbeidsintensiv jobb å hente store mengder fliser og materialer ned i en kjeller. Tile kan også være dyrt, avhengig av materialet du velger. På samme måte som epoxy-maling, vil et fliser gulv også holde seg kaldt, og krever at teppebeleggene skal pute og varme kjelleren.

Tregulv

Tregulv er et estetisk kjellergulv alternativ. To typer av parkettgulv er tilgjengelig for kjellergulv: lim-ned og fritt flytende. Lim-gulv er festet til sementplaten, men frittflyttende gulv er ikke faktisk festet til gulvet. Et gulv på gulv er et mer stabilt gulv, men fritt flytende gulv blir stadig mer populært - tre er ikke vanntett, så hvis du har stor lekkasje eller flom i kjelleren, kan du rydde opp ting og reparere skader lettere. Den frittflytende gulvet har et skumlag mellom betong og tre, noe som gjør det mer tilgivende også. Frigjørende gulv flyttes eller justeres som et stykke, og forhindrer uønskede sprekker og problemer ved å utvide eller bygge opp betong.

Andre artikkelen

Slik installerer du Trim på avrundede hjørner
Hvordan bruke en rørrør Bender
DIY Cabinet-Hanging Basics
Hvordan å skjule trepanel
Hvordan kutte en betong kjørebane for reparasjon
Molding Ideas for Door Frames
Slik legger du badet i en dusj
Slik installerer du solpaneler og omformere
Den beste måten å bore glass
Hvordan finne en god snekker
Slik installerer du Interior Pebble Tile
Hvordan lage tilpasset støping
Hvordan lage Gipsplattform
Slik installerer du Crown Molding inne i et hjørne
Veranda tak alternativer
Hvordan å endre formica countertops
Verktøy for hengende vegger
Slik legger du flisegulv med et trådnett
Slik installerer du lat Susans
Hvordan legge dusj gulvfliser