Hvordan overgang mellom fliser og teppe

Hvordan overgang mellom fliser og teppe 

1.

Rull teppekanten tilbake fra flisen. Monter taklister 1/2 tommers vekk fra kanten av flisene ved å hamre de forhåndsinstallerte neglene i undergulvet.

2.

Rull karperen tilbake over klipsremmen og skyv teppet på neglene slik at teppet blir på plass.

3. Legg et metall eller et ferdig stykke treovergangsstrimler (også kalt en terskel) over flisen -til-teppeovergangsområde. Hvis du trenger, må du kutte overgangsstrimlen til riktig bredde.

4.

Legg overgangsstrimlen over overgangsområdet slik at kanten av stripen som vinkler nedover, sitter over teppe side av overgangen. Pass på at neglene eller skruehullene er orientert over teppet.

Nail metal overgangsstrimler ned til undergulvet med hammer og fløyte negler (vanligvis utstyrt med overgangsstrimlen ); skrue treovergangsstrimler ned til undergulvet med skruer og en elektrisk drill.

Tips og advarsler

 • For å kutte overgangsstrimlen til bredde måler du det nødvendige Lengde på overgangsområdet med et målebånd. Mål lengden på overgangsstrimlen. Trekk over lengden på overgangsområdet fra lengden på overgangsstrimlen og del differansen i halvparten. Klipp halvparten av forskjellen i lengden av begge endene av overgangsstrimlen for å holde neglene eller skruehullene sentrert. Metallstrimler klippes enkelt med en hacksag. Tre overgangsstrimler kuttes enkelt med en gjæringssag.
 • Overgang mellom teppe og fliser er det siste trinnet i et fliserinstallasjonsprosjekt. Det fullfører prosjektet for godt. Når du fullfører et fliseprosjekt selv, er det viktig å huske å rulle teppet bort fra flisområdet istedenfor å kutte det til hvor du tror flisen kan ende. Etter at flisinstallasjonen er ferdig, kan teppet rulles tilbake over det flislagte området og kanten av flisen kan brukes som skjærestyring slik at teppet blir kuttet nøyaktig hvor det skal kuttes.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage utendørs skritt
  Hva er A36 Steel?
  Vinyl Gulvverktøy
  Hvordan Lim Wood til Plexiglas
  Slik møter du toaletter og vasker
  Hvordan male Keramiske fliser i et kjøkken
  Veggrammer Tips
  Hvordan vet jeg hvor å klippe fuglens munn i en rygg?
  Slik fjerner du Tongue u0026 Groove Paneling
  Hvordan kutte en Faux Brick Sheet
  Slik installerer du veggfliser med Laticrete 255
  Slik festes eikfiner
  Hvordan kutte rundt sirkler i betongblokker
  Slik reparerer du kjøkkenlaminat
  Granittformingsverktøy
  Hvordan hente nivå betongankre for en gazebo
  Slik installerer du Undercabinet Puck Lights
  OSB takmontering
  Slik slår du et lys som har en lyssensor
  Hvordan remodel en kjeller tak