Hvordan eksponere en murvegg

Hvordan eksponere en murvegg 

1.

Først og fremst, identifiser veggen som skal eksponeres. Vanligvis skjer disse typer prosjekter der gips har blitt brukt direkte på veggene, så ditt valg må være forsiktig og med fortanke som en gang har gjort. Denne veggen vil ikke ha elektrisk på den eller isolasjonen, og det vil være vanskelig å henge bilder på en gang helt utsatt.

2.

Når du har identifisert, flytt alt som kan flyttes ut av alt som er igjen, får plast, inkludert dører, vinduer, møbler og gulv. Hvis du kan ... få Zip Walls http://www.zipwall.com/ eller et hvilket som helst produkt som dem. De er uunnværlige og gjør livet så mye lettere.

3.

Påse deg selv med verktøyene i hånden og PPE (personlig beskyttelsesutstyr ... googler, støvmaske osv.) på plass. Spray veggen ned med enten en bærbar sprøytebeholder eller en hageslange som er satt til tåke. Ikke vær gal, det er ditt hus tross alt.

4. Start høyt og bruk hammerhodet til begynn å slå veggen direkte. Virker brutal, men gipset skal slippe fra mursteinen og komme i ganske store biter og ganske raskt.

Tåre som gips ned og la mursteinene være fri for gips som mulig. Ikke bry deg om å slutte å rense mens du går til hele murvegget er fri for gips. Det vil bare forlenge støvskysten og bære deg raskere. Det bør ta omtrent tjue minutter å fjerne en vegg 14 'x 12' så Bare hold fast med det.

Når gipset er nede, bør det skje flere ting. Hvis vannet ikke ble sprøytet på veggen for å holde støvet nede, synligheten vil være null og støvmasken må endres. Vært der. Gjort det.

Gjenta PPE om nødvendig og begynn å rydde opp. Det er ingen vanskelig og rask regel å plukke opp. Alt fra 33 gallons søppelsekker til 33 gallons søppelkasser jobber, husk bare at gips er HØYT og beholderen må hentes. 3 firkantede skovlskudd er en fornuftig grense når man tenker på operasjon på baksiden og blåst ut plater.

Nå er alt som igjen er rå murvegg. I eldre hjem, alt fra død BX elektrisk ledning til 1/4 ' gass ​​linjer vil bli skåret inn i murstein. Slapp av, det er normalt. Fristerende, men normalt. Forsiktig, planlegge og slip ut morterforbindelsene for å fjerne de enkelte mursteinene og sett dem på nytt en om gangen med mørtel / sandblandingen som passer deg.

Hvis du ikke føler deg komfortabel med dette trinn eller det er rett og slett for mye å ringe et mursteinlag.

7.

Nå for den virkelige støvete delen. Slipe ut alle mørtelfugene. Tidkrevende og MEGET DUSTY. Vær forsiktig så du ikke scorer mursteinene eller gå for dyp. 1/2 'er mer enn nok. Spray, spray, spray. Vann holder støvet i sjakk.

p> Mørteleddene er klare. Sprøyt en gang til for å rydde mursteinene og bare fukte dem. Disse mursteinene har ikke sett fuktighet siden bygningen ble bygd og suger vannet helt opp. Til slutt er det bra for murverk å bli vått da leiren vil slutte å smuldre og styrke hele veggen igjen.

9.

Repoint. Det er kjedelig, men givende.

Når punktarbeidet er ferdig, tåker 24 timer senere veggen igjen.

11.

På dette tidspunktet er veggen ferdig. Noen ville gå et skritt videre og forsegle veggen for å stoppe senere støv fra forekomsten, men det er ikke 100\% nødvendig. Nyt veggen.

Tips og advarsler

 • Hold deg hydrert. Støvet og mørtelet vil dehydrere deg ganske raskt.
 • Vaselin er en fin løsning for å tørke hender forårsaket av mørtel og støv.
 • Sørg for å forsegle veggbunnen med plast fordi at vannet vil fortsette å gå ned
 • Stillasene sparer virkelig fra konstant opp og ned stige syndromet
 • PPE er obligatorisk. Støvet som er generert, er stort og ikke sunt.
 • Slipemaskinen kan komme seg bort og rive ansiktet rett utenfor en murstein.
 • Ikke lås slipemaskinen i stillestilling, du trenger kontrollen.
 • Prøv å unngå yttervegger. 4 'Brick common er kun R80 for isolasjonsformål
 • Skjønnheten i murverk, enten det er interiør eller eksteriør, kan være et langt bedre alternativ enn en malt aksentvegg. Eksponert murstein kan låne en industriell / moderne berøring til ethvert hus med noen enkle teknikker som vil ta den mest jordiske flateoverflaten og gi den livsstil, liv og den subtile luften av styrke som bare murverk kan gi.

  Andre artikkelen

  Hvordan remodel et bad med granitt
  Hvordan gi KITCHEN CABINETS et nytt utseende uten å bruke for mye
  Blåsisolering Dampbarriere Installasjon
  Hvordan bygge dine egne tre hyller
  Slik installerer du en undermount Kohler vask
  Slik reparerer du skadedyr i logghus
  Slik installerer du Cement Roof Tile
  Hengseltyper
  Teppegulv ulemper
  Hvordan kutte gjennom Dryvit
  Slik installerer du en flytende hardt tregulv
  Slik stopper du luftforslag fra å gå under et hus s Crawl Space
  Slik installerer du keramiske fliser over kryssfinergulv
  Hvordan velge et nytt baderomsvaske
  Hvordan kutte en Formica Counter Top
  Hvordan å rengjøre en skitten grout verktøy
  Hvordan tegne et nytt bad
  Installasjon av dørhåndtak på terrassen
  Slik tilbereder og henter en betongplate
  House Foundation Design Guide