Fakta om soldrevne hjem

Fakta om soldrevne hjem 

Kostnad

Hvis du ønsker å leve 'off-grid', koster et 1 kilowatt hjemme solsystem (nok til å drive det gjennomsnittlige hjemmet) rundt $10.000. Denne prisen påtar seg ikke noe av noe slag og er altomfattende, noe som betyr om ti eller så paneler, batterisystemet, omformeren og ledninger. Et grid-system (en som er koblet til bykraft, men bruker solenergi først) koster omtrent halvparten av det.

Disse systemene kan installeres om en dag eller to av en elektriker med solcertifisering.

Subsidy

Skattekreditter, rabatter og lokale insentiver kan redusere kostnadene for solsystemet ditt drastisk. Det er i noen tilfeller mulig å finansiere hele systemet gjennom disse insentiver. Dessverre endres disse subsidiene alltid. For en omfattende liste over tilskudd i ditt område, gå til Dsire, et nettsted vedlikeholdt av US Department of Energy. Link under.

Avkastning på investering

Hvor lenge vil det ta deg for å gjøre investeringen igjen? Vel, det avhenger av hvor solfylt huset ditt er.

For å spare tid, er det ingen overraskelser når det gjelder solsoner. Hvis du bor i solfylt område, som for eksempel ørkenen, kan du forvente å betale av panelet ditt så raskt som sju år. De fleste av sør kan forvente over ti. Midtvesten regioner kan ta så lang tid som tjue år å betale og nordlige områder enda mer. Det er imidlertid viktig å huske at disse estimatene kan øke dramatisk når energiprisene går opp.

Et kraftverk hjemme

Siden solenergi-drevne boliger er produsenter; og ikke bare forbrukere, av energi, noen ganger produseres mer energi enn forbrukes. Avhengig av lokal lovgivning og energipolitikk vil eventuelle overskytende strøm du produserer, bli matet tilbake til elnettet. Energibedrifter vil ofte passe hjemmet ditt med en spesiell meter som kan slå 'bakover' for å registrere hvor mye energi du faktisk selger dem. Dette vil enten regnes som en kreditt på din elektriske regning, eller i noen tilfeller ta formen av å sjekke inn postkassen din.

Fremtiden

Solcellepaneler fortsetter å forbedre effektiviteten. Ikke bare forbedrer teknologien som underbygger disse panelene hvert år, men kostnadene for å produsere PV-paneler minker etter hvert som selskapene kommer til en skalverdi. Energipriser, det er universelt antatt, kommer også til å gå opp på lang sikt. Derfor, selv om du bestemmer deg for at det ikke er det riktige valget i år, bør solenergialternativer for ditt hjem bli revurdert hvert par år som forholdene endres. Solteknologi blir mer praktisk og rimelig hver dag og støttes av en suppe av statlige tilskudd. For å avgjøre om du er klar, er det noen ting du bør vurdere.

Andre artikkelen

Grønne produkter og teknologi
Slik utvider du en utvidbar dusjstang
Den beste måten å kutte takfliser på
Fordelene ved en betongbord
Slik fjerner du Quarry Tile
Hvordan installere en Cedar Closet Fôr
Hvordan bygge dine egne tre hyller
Slik installerer du Trench-avløp ved en kjellerinngang
Egenskaper av 440C Steel
Slik fjerner du en chuck i en batteridrevet DeWalt Drill
Tips om hvordan du legger sementblokker
Verktøy for å kutte kanalbrettet
Konstruksjon Innramming Ideer
Slik installerer du Tile Full Size Først, gjør deretter kutt
Konstruksjon Lumber Grading Standards
Slik lette en gasspeisvarmer
Slik legger du penner til et betonggulv
Slik installerer du flis når du bygger et hjem
Slik fjerner du radiatorer for å dekorere
Bygging av latriner