Definer produserte hjem

Definer produserte hjem 

Definisjon

Fabrikkede boliger inkluderer enhver bevegelig bolig på 8 fot eller mer bred og 40 fot eller lengre, designet for å slepes på eget chassis, med transportutstyr integrert i enheten når den forlater fabrikken, 'ifølge US Census Bureau. Definisjonen inkluderer ikke reisetrailere, motorvogner eller boliger som krever byggetillatelse, utstedt i henhold til lokale reguleringsbestemmelser, før bygging.

Fordeler

Prisen på tradisjonelt bygget hus, også kalt 'byggeplass boliger, 'er ofte opptil 50 prosent mer enn kostnaden for produserte boliger. En annen fordel ved et fabrikk-laget hjem er at dårlig vær ikke vil være forsinkelseskonstruksjon, som vær ville med et hjem under bygging utendørs. Produsenter av disse boliger kan kjøpe sine forsyninger og materialer i store mengder, noe som skaper ytterligere besparelser for kundene.

Survey Data Folketrygdskonferansen utfører Manufactured Homes Survey, et prosjekt finansiert av Department of Housing and Urban Development HUD) for å registrere månedlig statistikk om antall solgte boliger, leveringsdatoer, salgspriser og plasseringsdestinasjoner. Detaljer som antall soverom, bad og total kvadratfot er også registrert. Bureau of Economic Analysis, HUD, fagforeninger, publikasjoner, hjemmeleverandører og leverandører benytter seg av undersøkelsens resultater.

Forordninger

Foretrukne boliger, en gang kjent som mobile homes, må overholde HUD-koder og standarder som ble effektiv i juni 1976 med lov om produsert bygg og sikkerhetsstandarder. Etter 1976 ble alle produserte hjemmebrytbare deler som trengs for å vise et rødt sertifikat som indikerer at konstruksjonen overholder HUD-standarder.

Finansiering

Produserte hjemmebutikker tilbyr finansiering til kjøpere, men, som med byggede boliger, tilbyr private bankinstitusjoner også lån for å hjelpe boligkjøpene til å sikre sine kjøp. I tillegg produserer produserte boliger krav til lån fra statlige långivere som Federal Housing Authority, Veterans Administration og Rural Housing tjenester. Populariteten til produserte boliger fortsetter å øke i Amerika blant boligkjøpere som søker å spare penger og tid når det kommer til å kjøpe bolig. Over hele landet produserer hjemmeproducenter sine produkter i fabrikker eller anlegg for transport til steder som ivrige huseiere har valgt. Med funksjoner som karnappvinduer, air condition, spa, hvelvede tak og walk-in closets, produserte hjem gir et sammenlignbart nivå av komfort til det som finnes i tradisjonelt bygget hus.

Andre artikkelen

Slik våt Sand Sheetrock
Slik holder du kyllingstråd mot strå
Gloss Kitchen Ideas
Utvendig Hjem Maling Farger
Ferdighetssaginstruksjoner
Hvordan få konsistent grout farge
Slik løser du 18V Ryobi batterier
Hvordan fjerne hjørnet av Vinyl Siding
Brukes til gamle produserte hjem
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
Energieffektive kilder til varme
Slik installerer du en vedovn og brannkoder
Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
Slik bytter du en patio dør
Hvordan sette fliser på betong
Slik legger du en Cement Board Tile Floor
Keramisk Gulv Installasjon
Hvem Produsenter Husky Tools?
Slik festes polykarbonatpaneler
Hvordan lage utenfor hjørnefliser