Slik installerer du en mørtelmadrass

Slik installerer du en mørtelmadrass 

1.

Klipp et ark med takfilt for å passe dusjkabinettet, ved hjelp av en verktøykniv. Legg takbelegget inn i dusjrammen, som dekker overflaten av gulvet. Filtet vil fungere som en skiveplate, og holder dusjmadrassen på plass mot trerammen.

2. Legg trådnett over takfeltet. Stift begge nettene og følt på plass, og fest dem til kryssfinerrammen. Bruk maske for å lage en overflate for mørtel å gripe på, og skape en solid binding.

3.

Fest bunnflensen på klemmenheten til dusjdreneringen.

4. Bland fire deler mørtelblanding til en del Portland sement for å lage din mørtel. Legg til latexadditiv i stedet for vann for å legge til trykkfasthet. Bland mørtelet i en trillebørste med en spade.

5.

Damp mørtel inn i dusjkabinettet, og spred det over dusjgulvet med en trowel. Hell mørtelen med ytre kanten 1 1/2 tommer dyp, avsmalnende til en dybde på 3/8 tommer rundt dreneringen. Bruk en treskjerm for å glatte overflaten av mørtelen, og la mørtelet hærne over natten.

6.

Legg brenneren i dusjkabinettet. Brett de overskytende delene av foringen over sidene av dusjgulvrammen. Stift liner på utsiden av rammen på høyeste punkt mulig. Finn dreneringen i bunnen av rammen og kutt et hull i foringen som viser dreneringen og bolthullene rundt dreneringen.

7.

Påfør tetningsmiddel på bunnen av liner mellom liner og bunnflens. Trykk liner på flensen for å forsegle den på plass. Plasser toppflensen på bunnflensen og skru den på plass.

8.

Spik sementbunnbrettet styres på plass til rammeboltene, med bunnen av brettet som overlegger overskytende liner stiftet til dusjgulvrammen. Legg et gap på 1/8 tommer mellom bunnen av brettet og linerdekket gulvet for å beskytte det mot fuktighet fra liner.

9.

Brett metalllatten langs utvendig dusjkrans av trerammen ikke dekket av bakplaten. Bøy lathen, bruk tanger for å forme den, strekker seg til gulvet på begge sider. Fest lathen ved å hakke den på utsiden av trerammen.

10.

Bland dekkslammet for å bygge mørtelplaten til dusjen, ved å bruke fire deler av sand til en del Portland sement. Bland sand og sement helt, og tilsett deretter vann til blandingen kan klemmes inn i en ball i hånden uten å la hånden bli fuktig.

11.

Dekke hullene i Avløp med flisavstandsstykker slik at dekket dekksmud ikke fyller dem. Skru av dreneringsfellen på flensen for å hindre rusk i å falle i avløpet.

12.

Sett dekkslammen inn i rammen og spred den over gulvflaten. Skrå slammet slik at området rundt dreneringen er 1 1/2 tommer dypt, mens det ytre området er minst u0026 # xBC; tommer høyere enn senteret per fot av plass fra midten til kanten. Lag leiren til den er innenfor 1/8 tommers toppen av dreneringsfellen for å tillate tykkelsen på teglplaten, med en konsistent helling.

13.

Lag rammen av rammen, ved hjelp av mørtelblanding. Bland fire deler mørtelblanding til en del Portland sement, tilsett vann til den er litt våtere enn dekkslammet. Spred mortelblandingen på metallplaten plassert over fortausen til dusjen til lathen er dekket med en trowel. Lag mørtelet til utsiden av kantstenen er u0026 # xBD; tommers tykk og toppen er 1 tommers tykk.

14.

Dekke mørtelmadrassen med en duggduk og la den kurere i 10 dager. Etter herding skal du fjerne duggduken og deretter installere flisen etter eget valg.

Tips og advarsler

 • Bruk vernebriller, ansiktsmaske og gummihansker når håndterer sementbaserte blandinger, da materialet kan være farlig for hud, øyne og lunger med lang eksponering.
 • Uansett hvor nøye du legger nye fliser i et dusjrom, vil lekkasjer forekomme. For å inneholde lekkasjen og beskytte dusjgulvet mot skade, er det nødvendig å installere en dusjpanne. Dusjpannen er en kombinasjon av mørtel og liner. Den støtter dusjgulvet og styrer vannet fra dusjen mot avløpene.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du laminatgulv rundt dørjambs
  Typer av lettvektige badekar
  Brennende brennende ovner mot peisinnsatser
  Å bygge en strukturell beholdervegg
  Hvordan Grout Slate Backsplash
  Massachusetts Energy Grants
  Hvordan lage PVC utemøbler
  Hva er fordelene med en luftkompressor?
  Hvordan bygge en hytte planløsning
  Slik installerer du elektrisk radiant oppvarming
  Slik installerer du en drenekurv i en akrylvask
  Hvordan lage skoforming for et hus
  Handelstips for å installere en Honeywell-termostat
  Hvordan fjerne den gamle teppet fra hardved trapper
  Glassfiber vs. Asfalt taktekking
  Hvordan kutte flis og redusere avfall
  Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
  Hvordan forsegle grout i en keramisk flis baderom
  Dekkdesign Prosjekter
  Hvordan bygge et hus med dekk