Ryggsekk fjerning av kjøkken

Ryggsekk fjerning av kjøkken 

Fjerne Backsplash Tile

Hvis den nåværende kjøkkenplaten er dekket i fliser av noe slag, kan du fjerne den ved å chiselere den bort fra substratet. Nøkkelen her er å gjøre dette så forsiktig som mulig. Det er veldig lett å skade veggen bak flisene, og siden veggen vanligvis strekker seg bak skapene, vil du egentlig ikke måtte bytte den. Små hull, sprekker eller bukser kan fylles med tynn sett; du vil sørge for at du ikke riper ut en stor del.
Hvis du vil fjerne gammel flis fra bakplaten, trenger du en meisel, en hammer og en stolpe. Start hvor kanten av flisene er synlig. Dette kan være på slutten av en fliskjøring eller på toppen av flisene mellom et vindu og et skap. Hold meiselen ved kanten av flisen i en 45 graders vinkel og trykk forsiktig på den med hammeren. Du kan alltid bruke mer kraft hvis nødvendig, så start lett for å unngå veggskader. Når du har fjernet noen fliser, kan du få kanten av prybaren under de neste flisene og trekke dem fri. Hvis du møter en flis som ser ut til å være fast, må du bruke hammeren og meiselen.

Fjerne Plattform på baksiden av platen

Hvis du har en plugg av samme materiale som platen, kan det hende du også kan fjerne den. Nøkkelen sørger for at platen er satt på platen og ikke bruker en del av platen telleren er topp for å lage en cove.
Se etter en søm hvor bakplaten møter telleren. Hvis området er jevnt og buet, bør bakplaten bli satt. Hvis det er en søm, kan du fjerne det.
Hvis materialet er granitt, marmor eller kvarts kompositt, bruk en hårføner på høy varme eller en varmepistol for å smelte limet. Bruk deretter en kittkniv for å kutte den gamle ryggplaten bort. Hvis dette er en laminateller, kontroller at skruene holder den på plass. Skru dem av og bruk putty kniven for å kutte bort et lim. Et løsemiddel vil rydde opp resten av adh esive, så du kan installere fliser rett ned til benken. Kjøkkenet backsplash er et dekorativt område som kan dekkes i fliser, maling eller tapet, eller kan være en forlengelse av benken. Siden bakplaten er et relativt lite område av kjøkkendesignet, kan det være lurt å endre stilen eller materialet for å oppdatere kjøkkenet på en minimal invasiv måte.
Det første skrittet for å bytte kjøkkenet er å fjerne den gamle. Hvorvidt bakplaten er flis eller en forlengelse av telleren, fjern den så forsiktig som mulig for å forberede overflaten for et friskt utseende.

Andre artikkelen

Hvordan fjerne Arbor fra en Lenox Hole Saw
Ideer for å bygge et hus
Slik blander og monterer fuger på keramisk flis
Hvordan sette flis på en diagonal
Slik installerer du Wicanders Cork Flooring
Hva er meningen med Type 5 konstruksjon?
Slik borer du gjennom glassblokker
Hvordan å designe tre dører
Veggpanelformater
Metoder for Reroofing
Ideer for et hjørne boblebad
Bruker for en front-end Loader
Solpaneler Vs. Grønne tak
Slik konverterer du Home Electric til solenergi
Hvordan lage vinduer og dører
Slik legger du porselen flis diagonalt
Slik installerer du en-Piece Surround Bath Wall
Hvordan bygge Cedar Closets
Slik installerer du et tinntak med skruer
Slik beregner du nødvendig isolasjon