Riktig installasjon av tresømmer

Riktig installasjon av tresømmer 

Innkjøp og forberedelse

Kontroller trimbitene for ufullkommenheter før du kjøper dem. Kjøp platene i lengder som vil redusere behovet for skarver. Se etter forvridning i svært lange seksjoner. Mål rommet to ganger for nøyaktighet og legg 10 prosent til målingen. Legg platene flatt på gulvet i rommet der de skal installeres i noen dager for å tilpasse dem til temperatur og fuktighet i rommet før kutting, etterbehandling og installasjon. Legg platene langs veggene for å bestemme den beste passformen med så få skaringer som mulig.

Kutt endene som passer inn i hjørner med miter sag. Bruk et lite stykke skrot trimbord til å bestemme de riktige mitervinklene før du kutter de gode trimbordene. Start med en 45 graders vinkel og juster den litt til de to stykkene skraper riktig uten et stort gap. I de fleste hus er det ikke mange hjørner som er helt firkantede, så det kan ta flere forsøk på å få riktig vinkel. Gjør skarver med skjerffuger og gjør skaringen der platene kan spikres inn i en veggspor hvis det er mulig. Klipp en splitterende 1 tommer kort av studen, i en 30 graders vinkel, vendt inn slik at den lengste kanten av brettet er mot veggen. Klipp den andre i en 30 graders vinkel utover slik at den overlapper enden av det andre trimbordet.

Avslutt og installer

Fullfør brettene etter at de alle er kuttet til rette lengder og vinkler. Prime og maling eller flekk, bruk polyuretan på brettene og la dem tørke helt før installasjon. Finish endene av platene også. På den måten dersom kuttskåret ikke er perfekt, blir de litt mindre synlige. Hold malbørsten i en låsesekkpose for berøring etter installasjon hvis platene er malt.

Monter platene med negler eller lim eller en kombinasjon av begge. Bruk lim for å kle sammen skjøtene sammen, deretter spik gjennom den ytre skjøterenden og den indre skjøten ende inn i en vegger. Tørk av overflødig lim som klemmer ut fra skarven med en fuktig fille rett før den tørker. Installer trim langs bøyde vegger med lim og bruk deretter flere korte stykker brett for å stramme trimbordet tett mot veggen til det tørker, vanligvis minst åtte timer. Berør neglhoder og andre ting som skjedde under installasjon med den lagrede penselen. Den riktige installasjonen av treskjermprofiler vil gå langt i retning av å lage et ferdigstilt eller nybygd rom som er estetisk behagelig og hyggelig i mange år framover. Ta deg tid med installasjonen. Haste gjør avfall, noe som kan være dyrt og frustrerende når du installerer treverkstøping. Tar deg tid til å kutte, male eller flekke, og installere trimmen på riktig måte, vil lønne seg i det lange løp.

Andre artikkelen

Innfelt belysningsideer
Konstruksjon Laserverktøy
Ideer for kjøkkenforlengelser
Slik fjerner du selvklebende flis
Ideer til en toskansk kjøkkendesign
Slik laver du Linoleum
Slik transporterer du prefabrikerte granittplater
Hvordan Kutte Metall Trim
Slik programmerer du en Genie Intellicode Garage Door Opener
Slik installerer du en kobberbacksplash
Slik installerer du en håndklestativ på keramisk flis
Slik installerer du en Anderson Skyvedør
Ulike typer siding
Instruksjoner for å installere et drop-in boblebad
Slik monterer du en dusjhode
Granittverktøy
Slik installerer du tregulv over en treflate
Den beste måten å feste skumisolering på kjellervegger på
Hvordan hente Cement i Ornamental Moulds
Slik installerer du en dusjdørpakning