Kan du kaste rundt Pex Pipe?

Kan du kaste rundt Pex Pipe?



 

Caulk Around PEX for utvendige åpninger

Caulk kan brukes rundt utvendige åpninger for å forhindre utkast. Bruk kun vannoppløselig gipsbasert caulk rundt PEX-rør når du lukker utvendige åpninger. Petroleumsbaserte kuller og tetningsmasse forringer plasten. Dette vil forårsake lekkasje eller brudd i vannforsyningsledningen.

Bytt ut lekkasjer

Caulk kan ikke brukes som tetningsmiddel for lekkasje. Bytt ut lekkasjeforbindelser med nye rørledninger. Koblingene som arbeider med PEX-vannanlegget omfatter kald ekspansjonspolymerfittings, forkjølingsmetallfittings eller forkjølelseskomprimeringsbeslag.

Kaldspanspiraltilbehør og kaldt ekspansjonsmetallfittings er enkle å bruke med PEX-rør. En hylse er plassert over slangen. Røret presses på beslaget. Skyv hylsen over røret hvor den er koblet til beslaget. Hylsen blir så krympet eller skrudd på plass for å forsegle PEX-slangen til ekspansjonsmonteringen avhengig av hvilken type montering som brukes.

Komprimeringsbeslag er enda enklere å bruke med PEX-rør enn ekspansjonsbeslag. PEX-slangen er kuttet i størrelse uten grove kanter. Skyv bare PEX-slangen inn i komprimeringsbeslaget, og monteringen griper slangen og holder den ordentlig på plass mot en myk plastpakning. Tverrbundet polyetylen (PEX) rør er et rørleggerprodukt for fleksible rør for vannforsyningslinjer. Den brukes til vannforsyning til husholdningsapparater. PEX-rør krever en hylse for applikasjoner som krever at den er installert gjennom fundamentvegger, slik at veggene ikke kan komprimere eller rive plastet under normal skifting av bygningen og omgivende jord under sesongmessige temperaturendringer.

Andre artikkelen

Slik installerer du metall blinkende i dalen av et tak
Slik fliser du en neo-vinkeldusj
Teppe til flisovergangsstykker
Slik installerer du Hardy Plank Siding Over Felt Paper
Installasjonsveiledning for gulvstøttesystemer
Hvordan bygge et solar panel med lokale maskinvareforsyninger
Hjemmelaget Tile Grout
Gipsplanketyper
Forskjellen mellom Gips og Fiberock
SIP Isolasjon Vs. Glassfiberisolasjon
Hvordan lagre på solenergi
Typer av Wood Trim u0026 amp; støping
Slik fjerner du dekkbelegg
Slik isolerer du en ferdig garasje
Slik fliser du en peismantel
Hvordan planlegge en garasje størrelse
Hvordan bli med PEX til kobber
Backsplash Designs u0026 Ideas
Slik setter du en full slab Granite Backsplash
Hvordan å skinne laminat skap