Hvordan lage en glideskuff

Hvordan lage en glideskuff 

Montering av glideskuffen

1.

Mål bredden og høyden på skuffåpningen. Hvis du bygger en innfelt skuffe, bestemmer disse målingene (mindre enn 3/16 tommer i hver dimensjon, slik at skuffen og kabinettet ikke binder seg) å bestemme bredden og høyden på skuffens ansikt. inn i kabinetthuset og flush med skapets ansikt. Hvis du bygger en overleggskuff, vil bredden og høyden på skuffens ansikt være litt større enn skuffens åpning - omtrent 1/4 tommer på hver av de fire kantene. Ansiktet på en overleggskasse ligger over og foran skapet.

2.

Mål avstanden fra den ene siden av sakenåpningen til den andre. Sidemonterte lysbilder Ta opp fra 1/2 tommer til 3/4 tommer på hver side av skuffeskuffen. Les produsentens instruksjoner for å finne ut hvor mye plass sideskjermene trenger. Trekk den avstanden fra sideåpningen til sokkelåpningen. Dette er den nødvendige bredden på skuffeskuffen.

3.

Mål fra kabinettets ansikt til innsiden av kabinetthuset. Trekk en tomme eller mer fra denne måling; Dette er den nødvendige dybden på skuffboksen. Hvis du bygger en innfelt skuff, trekker du også tykkelsen på skuffens ansikt. En sidemontert lysbilde bør være en tomme eller mer kortere enn skuffeskuffen. Lysbildene er tilgjengelige i 2-tommers trinn. For riktig lengde på undermonteringsglasset, les produsentens instruksjoner.

4.

Monter skuffeskuffene med skruestørrelsene som anbefales av produsenten og i henhold til detaljert veiledning gir glidelåsprodusentene. Skru skuffens ansikt til skuffeskuffen fra innsiden av skuffeskuffen, vær spesielt forsiktig hvis det er en innfellingsskuff foran for å legge minst 1 / '16-tommers mellomrom mellom hver av de fire sider av skuffens front og skapets åpning.

Tips og advarsler

 • Velg de riktige lysbildene for budsjettet og forventet belastning. Undermount lysbilder er billigere enn sidemonterte lysbilder og opererer litt mindre jevnt. Side-monterte lysbilder er også tilgjengelige i kraftige versjoner som vil bære belastninger på opptil 250 lbs. Både sidemonterte glidelåser og undermonterte lysbilder er tilgjengelige i 'soft-close' -systemer som reduserer hastigheten på skuffens kjøring over de siste tommers lukning. En kraftig, myk nærbilde, spesielt fra en av de avanserte tyske produsentene, kan koste 10 eller 20 ganger så mye som et billig undermontert lysbilde. Velg en lysdiodedybde (de kommer vanligvis i 2-tommers inkrementer) mindre enn dypet på skapet.
 • Skuffeboksfirmaer tilbyr bokser av enten massivt tre eller tynnformet kryssfiner (tynnform er en high-end kryssfiner med 2-3 ganger flere lag per tomme). Kjøp mindre dyre skuffer som er sammenføyt eller dadoed (en dado er i utgangspunktet et spor i hvilket et annet element passer) eller kjøpe dyre skuffer med esker eller dovetails. En eskefeste er ganske enkelt en serie firkantede utsnitt på to sammenføyningselementer - blonder fingrene sammen, og du har ideen. En svalehalefeste er lik, men hakkene taper og danner en sterkere lås.
 • Med mindre du er en dyktig arbeidstaker med tilgang til en kabinettbutikk, er det bedre å kjøpe skuffeskuffen enn å prøve å bygge den, og selv i dag er skreddersydd skuffelagere kjøpte skuffeskuffene. Det er arbeidskrevende.
 • Start et glideskuffprosjekt ved å velge glidemekanismen ('lysbildene') fordi den valgte lysbilden bestemmer dimensjonene på skuffeskuffen. Når du har valgt lysbildet og målt åpningen av skapet, kan du bestemme skuffens dimensjoner, kjøpe en passende skuffe, montere lysbildene og installere skuffen.

  Andre artikkelen

  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
  Slik bruker du Stucco til en vegg
  Polyester Vs. Glassfiberisolasjon
  Måter å dekke opp gamle takbjelker
  Hva er hensikten med en japansk pagoda?
  Vanlige problemer med gasspeiser
  Hvordan velge Best Driveway Gate Designs
  Baderomsventilasjon
  Slik Tile Tub Walls
  Ulike typer taktekking
  Slik installerer du en naturlig Stone Backsplash
  Slik leser du en arkitekturleder
  Slik installerer du et dusjsett
  Hvordan velge et tregulv for et hjem
  Rustikk Wood Trim Ideas
  Slik opererer du en rivesave
  Hvordan å beregne partikkelbrett tetthet
  Hvordan porselen fliser et bad
  Bamboo Lashing Veibeskrivelse
  Slik fliser du en peismantel