Slik installerer du en motstandsdyktig vinylplankgulv

Slik installerer du en motstandsdyktig vinylplankgulv 

1.

Plasser plankene i rommet minst 48 timer før installasjonen. Dette vil forholde seg til plankene og unngå ekspansjons- / sammentrekningsproblemer etter installasjon.

2.

Fjern møbler fra rommet. Fjern grunnplankene i rommet.

3.

Legg hull, tårer eller riper i eksistensgulvet. Hvis eksisterende gulv er keramisk fliser og har forsynt fugemasse på mer enn 1/8 tommer dyp, må du bruke en skinnjakke av gulvbelegg for å fylle inn fugemasse. Klargjør betonggulv ved å fjerne støt og fyll i lave områder med gulvbelegg.

4.

Rengjør gulvet grundig og støv støv fra rommet.

5. Legg en linje av planker uten å fjerne papiret som dekker limstrimlene, mot den lengste rette veggen i rommet for å sjekke plasseringen. Hvis oppsettet har en endeplank kortere enn 12 tommer, skift plankene og kutt en del av startplanken. Klipp plankene ved å bruke en tømrerfirkant på baksiden av planken, score en linje med en verktøykniv og deretter knuse planken i to.

6. hjørneplank på plass, med klebebåndene på siden og enden vender bort fra veggene. Bruk avstandsstykker for å holde plankene 1/8 tommer fra veggene for å tillate ekspansjon. Fjern papiret som dekker endestykkebåndet og legg det neste plank på plass mot veggavstandsstykkene og på toppen av limbåndet. Trykk godt fast på skjøten for å bli med de to plankene.

Legg planker langs veggen, Koble en startplank til neste rad slik at den er minst 6 tommer kortere eller lengre.

enn leddet i forrige rad. Juster raden som nødvendig for å hindre at en endeplank er kortere enn 12 tommer. Fjern papiret som dekker limstrimlen fra plankens side på plass, og sett den nye planken på plass over limbåndet. Trykk fast for å bli med i plankene. Fortsett å legge planker til den andre raden er ferdig.

9. Legg plankene, rad for rad, svimlende leddene i plankene, slik at de alltid er minst 6 tommer fra hverandre nærliggende ledd. Trim den siste raden av planker for å passe, og hold plankene 1/8 tommer fra veggen.

10.

Rul gulvet med en 100 lb. rulle etter at plankinstallasjonen er ferdig. Dette vil hjelpe limplankene av plankene å binde seg fast med hverandre. Du kan også bare gå rundt på gulvet. Bruk en håndrulle i områder som er for små til å gå på.

Tips og advarsler

 • Kontroller installasjonsretningene for plankene dine for å sikre at eksisterende gulv er en egnet base for flytende vinylplanker.
 • Fjærende vinylplankgulv er vanntett, slitesterk og enkel å installere. Med utseendet på ekte tre, men den enkle omsorg og fleksibiliteten til vinyl, er plankene en perfekt løsning for områder som er utsatt for høy luftfuktighet eller vanneksponering. Fjærende vinylplanker er tilgjengelig som selvklebende og lim ned, men den mest populære er flytende stil. I motsetning til selvklebende eller limplanker, er de fleste flytende, elastiske vinylplanker egnet for montering over eksisterende vinylgulv, ujevne gulv, gulv med feil og til og med keramisk fliser.

  Andre artikkelen

  Slik grout Tile på en kjøkkenbordet
  Glidende glassdører Vs. Franske dører
  Interiørmalingfarger for et strandhus
  Fish Farming for Homestead
  Slik dekker du tellerplater med betong
  Hvordan bygge et hus i Queensland
  Hvordan skal du holde en tenon sag
  Hvordan installere kan lys i et nedlagt tak?
  Slik planlegger du et rom tillegg
  Slik fjerner du en Ryobi batteridrevet borekaks
  Renoveringsideer for et kjøkkenkrok
  Slik fjerner du flis lim fra betong
  Sammenlign kjøkkenskapsmerker
  Hjemmelaget Geodesic Dome
  Slik bytter du underlag
  Eik vs Hickory Wood Skap
  Slik bytter du fliser rundt en vask
  Slik stopper du luftforslag fra å gå under et hus s Crawl Space
  Tips for å flytte et kjøleskap
  Slik sammenligner du granitt benkeplater med laminater